Cel mai bine e să o iei în privat și să îi spui ce simți. Dacă o vei face în public, va simți că vrei să o umilești. Iar, ca oameni, sistemul auto-defensiv o va determina să răspundă în aceeași măsură.
Dacă nici cu comunicarea în particular nu funcționează, încearcă să o ignori. Să le arăți celorlalți că nu ești ca ea. Și în cazul în care te mai atacă în public, iar ceilalți încep să râdă, zâmbește-i și spune-i că nu o să te cobori la nivelul ei, că nu ești mahalagioaică. Și spune-i că din punctul tău de vedere, nu vrei să fii tu cea care e sursa dezbinării unui colectiv . "Kill 'em with kindness"
Nu ma ataca în public dar are glume porcoase de parca ne am știi de o groaza de ani nu mi convine Nici prietena mea cea mai buna nu și permite sa mi vorbească asa
Atunci, cel mai bine e să discuți cu ea în particular. și să îi spui ce te deranjează.
Dacă nu merge cu vorba bună, ignor-o total, așa vei da dovadă de maturitate și, sincer acum, cu siguranță va întelege că daca o ignori nu te cobori la nivelul ei.