Ee complicat eu am prietene pe care ma bazez pana la moarte eu nu leas considera pe ele prietenele mele
Ee complicat eu am prietene pe care ma bazez pana la moarte eu nu leas considera pe ele prietenele mele sunt niste fakeuri ca nu au cu cesi umple timpul. te sfatuiesc sa le ceri parrea drept in fata si sati cauti alta prietena:dd
Daca iti erau prietene adevarate isi aminteau ziua ta de nastere, nu merita nici sa le pui la incercare...astefel de "prietene" nu ai nevoie in viata.
In ziua de azi rar mai gasesti un prieten adevarat!
>
Deci fii atenta. Exact asa mi se intampla si mie "cu doua dintre prietenele mele". Ele doua vorbesc numai ele si eu sunt invizibila. Numai cand au un examen sunt buna. Stiii ce am facut eu? Le-am ignorat.Si dupa cateva zile au venit la mine.. Si dupa a fost frumos 2 zile ca iar au ineput sa o i-a razna. Si iar le ignor sa vada. Este cel mai bine. Asa sa invete sa te pretuiasca! Si tu du-te singurica la scoala.si eu ma duc singura. da' poate gasesti o colega ceva. Care sa-ti fie cu adevarat prietena si la bine si la rau!
Te pup. Si sa-mi spui ce ai hotarat! :*
Nu mai trebuie sa le pui la nici o incercare, o prietena adevara stie si la ora 3 noaptea cand e ziua ta, o prietena adevarata isi cere scuze cand stie ca agresit, si in primul rand o prietena adevarata, vorba aia: "trece cu tine si prin foc", nu zice "nu ma bag". Fetele alea nu iti sunt prietene, sunt "matze" care stau pe langa tine din interes la fel ca si pisicilese lingusesc pe laga tine pana obtin ce vor apoi iti intorc spatele si te mai si zgarie cateodata. Indeparteaza-te de ele, nu merita sa iti mai bati atat capul.
Eh
O sa ajungeti la o varsta cand nu o sa va mai pese...
De un simplu " la multi ani "
E aiurea frate...
Prieteni adevarati nu exista.
Exista doar prieteni falsi Tre sa fii mere prudent sa nu fii lovit
Insa suntem toti loviti fie ca vrem fie ca nu