| Din Mine Zboara Doar Fluturi :) a întrebat:

Am o problema si as avea nevoie de sfaturile voastrehee hee.Deci...plac un baiat. L-am cunoscut intr'un campus...In campus, se comporta f frum q mine... vbeam q el despre orice si imi spunea tot. Dupa ce ne-am intors din campus am continuat sa ne intalnim[eu el, cea mai buna prietena a mea...si prietenul lui cel mai bun]...Totul a fost oK pana a aflat de la un coleg ca il plac... Dupa aceea a inceput sa vorbeasca cu sictir cu mine sau sa nu ma mai bage in seama.Nu imi dau seama de ce se comporta asa...Intr-o seara...[pe mess] l-am intrebat de ce se comporta asa, dc vbeste cu sictir...si mi-a spus ca eu vorbesc cu el cu sictir...si tot eu nu il bag in seama [ceea ce nu e adevarat]...thinking A urmat o cearta si mi-a dat ignore...sadsadsad...Acum tot eu ma simt vinovata si as vrea sa ma impac cu el...doar ca nu stiu cumcrying... El a spus ca nu vrea sa mai fim nici macar amicisad... Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Antrax a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el sa ii spui adevarul adica ce simti acum nu ai de pierdut mai mult. Fi cat se poate de serioasa si sincera si daca nu are efect poti sa si plangi putin poate il impresionezi... da vezi sa fiti singuri numa voi 2

8 răspunsuri:
| juniper a răspuns:

Nu tu esti de vina, de vina e colegul "gura-sparta", in locul tau as merge la "gura-sparta" ala si i-as aranja dintii si i-as machia putin ochii laughing

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Poate ca acel coleg i-a zis i-a zis ceva care l-a suparat... vb cu el fata in fata, nu pe messtongue

| putzulica a răspuns:

nu am ideesadthinking poate ar trebui sa vb cu el serios... s-au sa il uiti daca poti.

| gianinutza a răspuns:

Pai inseamna ca nu-te vrea big grinbig grin

| BuBuLiNa_1408 a răspuns:

De acord cu Corawinking. Cine stie ce i-a mai spus colegul tau in afara de faptul ca il placiwinking. Incearca sa vorbesti cu el fata in fata, poate reusesti sa rezolvi ceva.

| Din Mine Zboara Doar Fluturi :) explică:

Multumesc foarte mult:*big hug

| Din Mine Zboara Doar Fluturi :) explică:

Pacat ca nu pot sa va dau la toti fundita...sad...hee hee

| andrei09lucian a răspuns:

Uni reactioneaza foarte prost cand afla astfel de chestii de exemplu du-te la el si explica-i!