| ANONIMANONIMI a întrebat:

Buna am o problema si chiar vreau sa aflu cateva pareri.Am 21 de ani si prietenul meu 22. E primul prieten pana acum si suntem de 8 luni impreuna.El e genul mai timid chiar foarte.Nu prea e asa vorbaret.Ce am observat eu la el cam de la inceput este faptul ca mi se pare foarte ingandurat si intr-o seara i am zis acest lucru ce se intampla cu el si el a zis ca nu are absolut nimic si mi a zis deodata ca el nu mai e virgin ca i a fost rusine sa-mi zica pana acum, El stie ca eu sunt dar a zis ca pentu el nu conteaza acest lucru la o fata.A zis ca s -a culcat doar cu o fata pana acum (a avut 2 prietene in trecut). Ceea ce nu inteleg eu e faptul ca pe el l-a macinat acest lucru ca nu mai e virgin ca nu mi-a spus.Dar sincer sa va zic el este foarte rusinos si atunci cand ne pupam si trec oameni pe langa noi el se retrage, parca ceva il retine dar asa cand suntem doar noi nu are nimic. mi -a zis odata ca nu ii place sa se sarute in public Mie nu-mi vine sa cred ca baiatul acesta nu mai e virgin.Pai cred ca e mai rusinos si decat mine sincer.Voi ce credeti din toata situatia asta?

Răspuns Câştigător
| MaeRii a răspuns:

Pai deja ai zis despre aceasta situtatie, daca este timid, rusinos nu inseamna ca trebuia ineaparat sa fie virgin. Poate se acomodeaza mai greu cu o persoana si o sa fie mai deschis cand se va obisnui cu tine mai mult.

1 răspuns:
| koorino a răspuns:

Asa este firea lui mai timida. II place sa se aproprie de tine mai mult cand sunteti doar voi 2 singuri in intimitate.
Fiecare are gusturile lui. Este mai retinut. Dar nu trebuie sa-l condamni ca este mai timid. Si de ce nu iti vine sa crezi ca nu mai e virgin? Era si normal sa nu mai fie doar are si el o varsta. Baietii trebuie sa fie inaintea fetelor la acest capitol.
Si daca va intelegi bine accepta-l asa cum e cu bune si cu rele. Cu timpu' o sa treaca peste retinerea asta.
Asa ca nu-i timpul pierdut happy