Aiurea, pai ce va deranjeaza? adica el nu tine la tine sau tu nu ti la el? Din cate spui lui nu prea ii pasa de relatia asta.si in plus e si scurt timpul 2 saptamani.nu-ti poti da seama. Dar daca ai si fost la el unii baieti doar vor (intimitate) si apoi.se simt iar liberi.sti cum e.
Pai, lasa'l in pace se vede ca isi bate joc te tine.Baieti sunt niste diamante pretioase pentru noi, dar noi pe ei suntem niste "carpe".
Nu ne trateaza corect, ne inseala, tot felul de prosti.Lasa'l in pace sa umble in maini dupa tine.Nu fi tu proasta care il cauta;}
Bafta,
Ashley
Aveti doua saptamani de cand sunteti impreuna, v-ati vazut ca si prieteni de doua ori, e si normal sa nu fie atasat prea mult de tine. depinde acum ce ii spui si tu de il deranjeaza atat de tare, ca asta nu ne-ai mai spus. tu trebuie sa te gandesti ca intr-un timp atat de scurt nu are cum sa fie asa cum te exprimi tu, in limba dupa tine. oricum, daca dupa doua saptamani deja va certati asa, intr-o luna cine stie ce se mai intampla... mai bine priveste tu relatia asta cu detasare pentru ca nu are rost sa suferi
Of frate mi-am adus aminte de cum m-am desp eu de unu :-)) mi-a zis cica ca o sa m iubeasca asa cum merit ( vrajeala ), o sa ma respecte si o sa ma sarute si nu ii va pasa de ceilalti ( bine ca nu ne-am sarutat ) si dupa cica 'de aia ma despart de tine'. MAI BINE! ORICUM, ce mod de a o spune!
Asa si la tine 'o sa te caut eu curand', adica 'nu o sa te caut niciodata' :-)) deci il doare fix in 'pics' asa ca eu zic sa nu iti bati capu cu el, viata e prea frumoasa ca sa fii stresata din cauza unui tip care nici macar nu tine la tine
Pai la deranjat ca i-am spus ce am auzit eu.ca cica o suna pe fosta lui si ii zice ca ii dor de ea si nu e adv, cica ce il tot frec, cu din astea. dar a fost sincer cu mine si asta conteaza in plus nici nu a stat cu mine doar sa se culce stiti cum sunt baietii in ziua de azi, ori le dai ori "pa"