| oana1398 a întrebat:

Am o problema si nu am cu cine sa o discut. Si ma gandeam ca poate cineva m-ar putea ajuta. Este un baiat la mine in scoala de care imi place de ceva vreme, el e dragut, amabil, linistit si mult mai diferit decat alti baieti. Am inceput sa vb cu el, dar e greu sa il contactez. Azi l-am vazut ca se uita la mine pe furis... si poof dintrodata apare un alt baiat, el e suparat in momentul asta, prieteni lau cam lasat balta. Si el e dragut si de treaba, doar ca e din alta scoala. El pare ca si cum mar place. Iau eu incep sa ii plac pe amandoi. Dar daca il aleg pe el sau putea sa il pierde celalalt de care imi place mult, iar daca il aleg pe primul atunci s-ar putea sa ii pierd pe amandoi... pentru ca de ala care imi place nu e sigur ca si el pe mine, si asta nou il pierd lasandul pentru cel vechi de care imi placea prima data.

Dau funda!
Vreau raspuns rapi!
Decat sa jignesti mai bine nu zi nimic!
MTUMESC!

14 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Buna.
Pai ce sa zic, unele dintre chiar cereti uneori sa fiti oarecum jignite mai mult sau mai putin.
Daca ar fi dupa tine, ai stata cu amandoi.
La fel de probabil ar fi ca maine sau poimine sa apara al treilea baiat si tot asa.
Hotaraste-te si vezi de ca re iti place mai mult si axeaza-te pe repectivu.
In ritmu asta nu o sa ajungi sa fi cu nici unu...
Daca ti-ar zice toata lumea sa-l alegi pe al doilea sau sa-i eviti pe amandoi, asa ai face?
Asta e o decizie care trebuie luata persoanal.
Cu sentimentele nu te joci si nici nu-i lasi pe altii sa decida in locul tau.
O zi buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te jigneste nimeni, stai linistita, doar ca, ar trebui sa iti revizuiesti corectitudinea cu care ai scris aceasta postare. Daca asa scrii si in cadrul unitatii de invatamant din cadrul careia faci parte, atunci...

| ROB3RT89 a răspuns (pentru anonim_4396):

Serios? Inainte sa vorbesti de altii, uita-te putin si la tine...

| anonim_4396 a răspuns (pentru ROB3RT89):

Stai putin, nu te agita asa! Eu am gresit doar pentru ca m-am grabit, si in loc de"cu care ai scris"am scris"cu care ai scris, dar, la autoarea acestei postari, exista greseala dupa greseala, si, cu siguranta, nu s-a grabit. Am fost de multe ori martorul unor astfel de postari. Cred ca de la Facebook li-i se trage unora. "Inteligentule", fata aceasta a postat, asadar, daca vrei sa o ajuti cu ceva, ofera un raspuns postarii sale, nu mie, fiindca nu imi apartine prima postare. Eu i-am spus dansei ce am de spus, si atat. Savy?

Usurel,nu te irita,poate faci riduri.
Crezi ca te ajuta cu ceva aroganta? Nu prea as crede.
Acum sa-ti arat ca nu sunt "inteligent" cum ma cataloghezi tu,o sa-ti dau o replica cu proprile tale argumente.
Imi spui daca vreau sa o ajut sa-i ofer un raspuns?
Eu i-am oferit,tu ai intrat doar sa-o critici pentru greserile gramaticale.
Ce afirmatii poti sa faci, cata ipocrizie...
Nu ma intelege gresit, dar nu sport persoanele care intra doar sa critice.
Faze e ca majoritatea fac greseli, daca ai de cand sa intri doar sa critici, sterge-ti contul si muta-te pe softpedia!

Ai peste zece greseli in ultima ta postare, iar eu, cu siguranta, nu am atatea. Am"fumat"multi ca tine, copile. Fac ce doresc pe internet si ma adresez oricui doresc. Crezi daca iei apararea unei femei esti mai bun? Daca un barbat ar fi fost autorul primei postari, sigur nu i-ai fi sarit in ajutor. Eu zic sa o lasam asa, ca tot nu ajungem nicaieri. Cred ca tu, in zodiacul chinezesc, esti zodia taur, iar in zodiacul romanesc esti"zodia"bou. Vezi ca, cuvantul"proprile"din postarea ta este scris gresit. La fel si cuvantul"greserile". Cred ca tu esti iritat, fiindca o iei pe aratura. Bafta, si mai invata!

Inainte de toate,usor cu jignirile...
Nu trebuie sa-mi dovedesti ca ai buletin din zona rurala.
Ai fumat multi ca mine? Sunt convins de asta, in spatele e usor sa te dai cine nu esti.
Nu intelegi multe.
Nu i-am sarit in ajutor, chiar nu ma intereseaza persoana ei.
La fel cum tu pretinzi ca faci ce vrei pe internet si te adresezi cui vrei, si eu imi spun opinia cand vreau si cui vreau.
Mai ales cand vinde vorba de ipocrizia de care dai dovada.
Invata tu mai bine sa te comporti si mai ales sa vorbesti.
Ma mai faci si copil, ce ironic sunalaughing
Ai macar 18 primaveri?! Nu as prea crede...

Trebuie sa fii suficient de inteligent ca sa iti dai seama cat de prost esti. Unde te-am jignit? Te referi la"zodia bou"? Ti-am zis cumva"esti bou"? Vai, vai...

Vad ca te ti tare,asta imi place...
Dar tot nu ai argumente solide,o cam dai la intors...
Nu poti sa accepti ca nu ai drepate si ti neparat sa-ti arati conceptile idioate dememne de un om arogant si ipocrit.
Asta e un site unde ne ajutam reciproc, nu ne corectam greserile de ortografie...
Crezi ca ai ajutat-o pe cea care a postat criticando?!
Eu ti-am zis ce am avut de zis intr-un mod destul de ok si civilizat.
Puteai sa dai un simplu edit, nu era nevoie sa incepi sa aberezi.
Puteai sa-i raspunzi si domnisoarei care a postat, poate conta si parerea ta mai mult sau mai putin.
Reflecteaza bine la ce am scris, gasesti sigur ceva de corectat...

| oana1398 explică (pentru anonim_4396):

Imi pare rau ca nu am scris corect. Im primul rand sunt pe telefon si imi este mai greu sa scriu. Si in al doilea rand eu sunt plecata din Romania de patru ani, iar acum am 15 deci nu am avut suficient timp sa invat la fel de mult cat sti tu. Am avut nevoie de ajutor de un sfat legat de intrebare nu de romana mea.

| MiruD a răspuns:

Pai analizeaza-ti sentimentele. Vezi ce simti pentru si pentru altul.
Noi nu avem cu sa stim ce e in mintea ta si in sufletul tau.

| motan444 a răspuns:

Oana m-ai ametit a trebuit sa cites de 2 ori happy eu iti spun sincer cel fara prieteni va avea mai mult timp pentru tine plus ca fiind un pic mai solitar o sa tina la tine repede happy mult succes

| YaoiPerfection a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa lasi totul sa mearga de la sine...adica, chiar vrei un iubit acum? Oricum, ideea e ca ar trebui sa iti asculti inima...Stiu, stiu, suna ca in filmele de dragoste, dar asa e. Daca tot ai inceput sa vorbesti cu primul, ar trebui sa vorbesti si cu al doilea. Asa, vei vedea de care iti place tie mai mult. Iar cu celalalt poti ramane doar prieteni. Daca iti place de amandoi la fel de mult, ei, cred ca ar trebui sa lasi totul sa mearga de la sine. Trebuie sa vezi daca ceilalti doi te plac exact asa cu ii placi si tu.
Si ar mai fi o problema... daca amandoi te plac la fel de mult. Atunci trebuie sa alegi tu, unul dintre ei. Cred ca ar trebui sa lasi sa mearga totul de la sine si sa stai sa te gandesti, sa iei toate posibilitatile in calcul. Nu sunt chiar experta in dragoste, dar nici bata nu sunt la tema asta.
Sper ca ai inteles ce am vrut sa spunwinking
Funda? puppy dog eyes

| DrugDreams1998 a răspuns:

Al doileabatting eyelashes.