E vara ta, nu prietena ta, de multe ori strainul iti vrea binele mai mult ca propria ta familie.
Conteaza daca esti la, varsta, responsabilitatea care sa iti permita ca in viitorul apropiat sa te casatoresti. Daca nu, ametesti fata degeaba sau poatevsaruti viitoarea sotie a altuia si altii saruta viitoarea ta sotie.
"mama..sunt o panarama ca postez asta.Vi se pare normala gandirea ei"
păi depinde de vârsta ta. Care e?
Elisa mamă, spune-ne câți anișori ai, să nu mai batem câmpii p-aici in necunoștință de cauză.
Asta, dacă chiar ai pus intrebarea... cu sens
Nu esti o panarama in niciun caz (nu stiu ce mama i se adeseaza asa copilului ei) dar in zilele noastre lumea judeca si relatiile nu tin mult timp asa ca e mai bine sa nu pui poze prea intime (o poza cu sarut e o poza intima) pentru ca daca va despartiti si iti vei gasi pe altcineva si o sa pui poze cu el la fel, apoi iar te desparti si iti pui poze cu altcineva, ai inteles ideea... nu o sa dea prea bine in societatea asta bolnava in care locuim pentru ca da, nu toti sunt deschisi la minte
O mama nu ar trebui să-și considere copii un halul ăsta, mai ales dacă ești o fată Ea a greșit enorm de mult ca mamă dacă te tratează în halul ăsta de greșit.Trebuie săi spui să nu-ți mai vorbescă în halul ăsta, fiindcă ești copilul ei nu dușmanul ei.
Are o gândire foarte greșit despre tine, și foarte murdară! Nu așa se tratează un copil în familie mai ales dacă ești un părinte de fată.
Eu nu cred că te-ai făcut "de rușine" cu absolut nimic și nu văd nimic greșit în comportamentul tău.
Andreiu201 întreabă:
Alexbrg21 întreabă: