| elisadumbrava1 a întrebat:

Buna.Am o problema si nu stiu ce sa fac.Am o relatie si mama stie de asta doar ca pe ea o am la hide pe Instagram la fel ca alte rude.Doar ca var mea ia trimis o poza mamei de la story cum ma sarutam ( era un story pe care l am phs de ziua lui, complet normal si decent) si cica ma fac de rusine si sunt o panarama ca postez asta.Vi se pare normala gandirea ei sau eu gresesc?

8 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

E vara ta, nu prietena ta, de multe ori strainul iti vrea binele mai mult ca propria ta familie.

| ania a răspuns:

Conteaza daca esti la, varsta, responsabilitatea care sa iti permita ca in viitorul apropiat sa te casatoresti. Daca nu, ametesti fata degeaba sau poatevsaruti viitoarea sotie a altuia si altii saruta viitoarea ta sotie.

| Violleta2022 a răspuns:

Depinde cati anisori ai...

| sierra1 a răspuns:

"mama..sunt o panarama ca postez asta.Vi se pare normala gandirea ei"

păi depinde de vârsta ta. Care e?

| Kufu95 a răspuns (pentru sierra1):

Ce treabă are vârsta că nu înțeleg? E normal să te facă în fel și chip doar cu scuza că este mai în vârsta chiar şi fiind mama ei?

| sierra1 a răspuns (pentru Kufu95):

" | Kufu95: Ce treabă are vârsta că nu înțeleg?"

tu de fapt nu ințelegi cel puțin 2 lucruri (că doar 2 sunt in discuție!)
- 1 e vorba de mă-sa
- 2 e totuna la tine vârsta de 13 ani cu 31?

Și asta justifică faptul că i-a spus cum este? Că tot nu ai spus de ce are importanță.

Mai citește că nu strică

https://dexonline.ro/definitie/panaram%C4%83/534728

Îmi răspunzi odată de ce trebuie să o numească așa doar pentru faptul că se săruta cu un băiat și că nu a făcut nimic altceva mai grav și ce relevanță are vârsta? sau îmi spui în continuare tot felul de definiții care sunt total pe lângă subiectul în sine?

Mă refer ce relevanță are vârsta când jignești un om, în cazul în care nu ți-ai dat seama.

Ințeleg că NU ai citit definiția noțiunii in cauză și pedalezi tot pe tema asta, irelevant și fără sens. Tu să fii sănătos!

Deci, să înțeleg că tu eşti de acord cu mama ei că o face panaramă doar pentru faptul că se pupă cu un băiat, ceea ce nu este ceva grav că alt motiv nu văd de ce mă tot iei cu definiția cuvântului în sine.

Câți anișori are domnița in cauză (am intrebat-o și pe domnia sa dar DEGEABA)?

| sierra1 a răspuns:

Elisa mamă, spune-ne câți anișori ai, să nu mai batem câmpii p-aici in necunoștință de cauză.

Asta, dacă chiar ai pus intrebarea... cu sens

| Furnicuta000 a răspuns:

Nu esti o panarama in niciun caz (nu stiu ce mama i se adeseaza asa copilului ei) dar in zilele noastre lumea judeca si relatiile nu tin mult timp asa ca e mai bine sa nu pui poze prea intime (o poza cu sarut e o poza intima) pentru ca daca va despartiti si iti vei gasi pe altcineva si o sa pui poze cu el la fel, apoi iar te desparti si iti pui poze cu altcineva, ai inteles ideea... nu o sa dea prea bine in societatea asta bolnava in care locuim pentru ca da, nu toti sunt deschisi la minte

| Kufu95 a răspuns:

Nu e normal, nici măcar nu o cunoaște pe fată, bănuiesc. O numește și panaramă.

| Kufu95 a răspuns (pentru Kufu95):

De fapt, era vorba de tine, dar și așa tot nu trebuie să te facă așa pentru faptul că te săruți cu un băiat, dacă ai fi făcut ceva grav, hai să zici, dar asta e o nimic toată.

| 1onur a răspuns:

O mama nu ar trebui să-și considere copii un halul ăsta, mai ales dacă ești o fată Ea a greșit enorm de mult ca mamă dacă te tratează în halul ăsta de greșit.Trebuie săi spui să nu-ți mai vorbescă în halul ăsta, fiindcă ești copilul ei nu dușmanul ei.

Are o gândire foarte greșit despre tine, și foarte murdară! Nu așa se tratează un copil în familie mai ales dacă ești un părinte de fată.

Eu nu cred că te-ai făcut "de rușine" cu absolut nimic și nu văd nimic greșit în comportamentul tău.