De unde știi ca e furioasa pe tine? Transmite prin același canal ideea ca nu ai știut ca el este într-o relație. Treaba ei dacă crede sau nu.
Buna! Cati ani ai? Problemele astea crede ma sunt probleme minore fata de probleme vietii ( spun asta ca sa te linistesc ) si eu am trecut prin asta acum cativa ani. Nici nu trebuie sa te bati, numai femeile/fetele de nimic se bat mai ales de la baieti. Eu zic totusi sa i dai mesaj si sa i explici dar nu te scuza pentru ca nu esti tu de vina ca baiatul te a mintit. El e singurul vinovat! Daca nu se rezolva, vorbeste si tu cu un baiat sau chiar cu parintii tai daca esti minora sa i faca o vizita fetei si sa o sperie putin ca sa nu se mai dea mare smardoaica, iar tu sa nu mai iesi asa usor cu fostii/baietii care iti scriu ca sa nu mai ajungi la situatii de genul! Dar totusi, fostul tau ce parere are de toata situatia asta? Fata de unde a aflat ca voi ati iesit? Poate fostul tau a facut asa intentionat, sa va certati/bateti din cauza lor! Chestia asta le aduce placere multor fatalai ca nici baieti nu pot sa i numesc!
Am 18 ani
Și cred ca a făcut asta intenționat el
Sa se vadă cu mine, fiindcă fix atunci iubita lui a venit la mașina
Mersi m ai ajutat