anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema si simt nevoia sa cer un sfat.Prietena mea cea mai buna a plecat in Italia acum un an.Cat timp a fost in Romania ne intelegeam de minune. Spre uimirea noastra prietenia s-a pastrat chiar foarte bine dupa ce a plecat. Vorbeam mereu la microfon pe mess.nici nu ii simteam lipsa, ne impartaseam pana si cele mai nesemnificative lucruri. Dupa o asteptare indelungata in sfarsit era timpul sa vina in vacanta. O asteptam ca pe o paine caldahee hee. A ajuns, cand am vazut-o pe mess i'am zis sa vina la mine in vizita sa ne vedem normal(ea sta la o jumatate de km de mine... aprox). Ea a zis ca se simte rau si e foarte cald.Asa si era.Nu am dat importanta si mi-a zis ca vine mai pe seara sa se mai racoreasca. A venit seara, o seara mult asteptata pentru mine. Familia i'a dat voie sa stea doar o ora. A venit ne-am imbratisat. dar nu stiu de ce simt o raceala maree.Nu mai e aceeasi persoana pe care o stiam eu.care era cu un an in urma si care era seara de seara pe mess.Este cu totul altfel. O asteptam de un an si acum nu imi vine sa cred ca zic asta dar astept sa plece inapoi si sa redevina, virtual, prietena pe care o cunosc. Ce sa fac? nu vreau ca prietenia noastra sa se destramesad

4 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Ţi se pare ţie, e aceiaşi persoană cu care ai vorbit pe mess de atâtea ori, însă pentru că nu ai văzut-o de mult timp nu o mai accepţi aşa ca înainte. Încearcă să petreci mai mult timp cu ea şi ai să vezi că încet o să începeţi să vorbiţi, aşa cum vorbeaţi pe messenger înainte. Dacă relaţia voastră este afectată face to face cum ar veni, aşa va fi şi cea de pe mess. Deschide-te faţă de ea, vorbiţi despre orice, amintiţi-vă întâmplări din trecut şi asta vă va apropia. Baftă!

| Bianca_3626 a răspuns:

Ke va de genul asta mi se intampla si mie numai ca prietena mea s-a mutat in popesti.Nu prea mai vorbim si am descoperit ce gandeste despre mine. E rece.Nu stiu de ce se comporta asa. E genul de prieten fals.
Cat despre tine ce sa spun.Stiu cum e ca prietena cea mai buna sa nu; ti dea atentie.Incearca sa o inviti undeva mai retras si sa vb. Fa asa km iti spun.Se va rezolva. Una e cand vorbiti pe mess si una e cand vb fata in fata.
pup:X

| 16.laura.16 a răspuns:

Mi-e greu sa cred ca dupa o imbratisare scurta si jumatate de ora de stat la povesti ti-ai schimbat parerea despre ea!
Gandeste-te ca e si ea obosita dupa drum, da-i timp sa se relaxeze!

| anndellinna a răspuns:

Eu zic sa vorbesti cu ea... daca prietenia voastra se va destrama fiindca vorbesti cu ea despre voi, inseamna ca chiar daca nu ai fii intrebat'o ce se intampla. se destrama

nu ai ce pierde... Vorbeste cu eawinking
Bafta multa!