anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema si sper ca ma puteti ajuta. Profu` de mate nu ne explica bine si nu intelegem si daca ii spunem ceva s-ar putea sa nu ne mai scoata din 2 si 3 pentru ca e cam tampit, iar acum cateva saptamani am dat o lucrare in care am luat 6 si cand le-am spus parintilor de nota s-au enervat rau mai ales tata, desi le-am spus ca nu pricep nimic de la dementul ala si am mai dat o lucrare acum 2 zile in care cred ca iau 4 si nu stiu cum sa le spun parintilor de ea.

4 răspunsuri:
| EyeCandy a răspuns:

Unde nu înțelegi, întrebați-l. Și eu am fost în situația asta un an și nu mi-a fost bine la matematică dupa aia. Există opțiunea să iei meditații. dar sigur dacă îl întrebați o să vă mai explice.

| CrazyTeenager a răspuns:

Mai devreme sau mai tarziu tot la 2 si 3 ajungeti daca nu intelegeti nimic, de acum atragei atentia, unde nu intelegi.

| Duucu a răspuns:

Daca esti lenesa? Matematica nu se invata la scoala, ci acasa, facand exercitii.Acum hai, sariti toti pe mine: tocilaru'! Daca veti continua asa, Romania va fi plina de politicieni.

| Mariiiiiiiiian a răspuns:

Cum a spus si @CrazyTeenager atrage'i atentiabig grin Dar in caz de ai in clasa olimpici si elevi capabili sa ia 9/10 probabil tu esti problema. Oricum, zi'le parintilor sa-ti gaseasca un profesor sa faca pregatire cu tine in weekendthinking