Bună!
Păi...ce să zic. Și eu am avut o situație asemănătoare. Mă cunoașteam de când eu aveam 1 an iar ea câteva luni. Totul s-a schimbat când a apărut o altă fată. Vara trecută am pierdut-o...adică, mai vorbim, dar nu mai suntem „BFF". Și ea are altă cea mai bună prietenă, și eu la fel. M-am apropiat exact de cine nu credeam niciodată .
Să revenim. LUPTĂ! Pentru că atunci când o să o pierzi...nu o să o mai poți recupera. Nu vreau ca alții să fie în pielea mea. Pentru că...ști care e faza? Poate să se apuce și de fumat, să bea, etc. Nu poți știi cu cine se împrietenește.
Deci... ăsta e sfatul meu: Să prețuiești ceea ce ai.
Baftă!
Te pup .
Nu renunta!
Niciodata nu te da batuta!
O sa vezi ca daca mai incerci o sa iti recuperezi prietena, daca tineti cu adevarat una la alta o sa va intelegeti din nou ca la inceput!
Bafta! Si imi pare extrem de rau pentru tine! :*
Stiu in ce situatie esti si crede-ma ca stiu cum te simti! Nu ar trebui sa faci o pauza, lupta in continuare! Confrunte-te cu fata aia pentru ea. Nu este bine sa renunti, lupta pana cand nu o sa mai poti si o sa fi sigura ca nu mai merita! Se vede ca fata aia chiar vrea sa-ti fure prietena si are 2 fete, dar ce sa le faci asa sunt uni oameni! Sper ca te-am ajutat! Te pup si ai grija ce faci! :*