| Mexx99 a întrebat:

Am o problema si va rog sa raspundeti DOAR cei care stiu despre ce e vorba.Peste o saptamana as vrea sa merg impreuna cu mama mea in Austria.Intrebarile mele sunt:
-Pot sa merg in aceasta tara doar cu buletinul?
-Mama e divortata de tatal meu dar ii sunt incredintata ei, are nevoie de o foaie adica semnatura privind acordul lui?
FUNDA

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

1. Desigur. Ai nevoie de un act de identitate valabil (C.I. sau pașaport).
2. Nu are nevoie de nimic de la fostul soț (tatăl tău), dar trebuie să aibă la ea sentința de divorț și încredințare minor CU ȘTAMPILA „Definitiv și irevocabil" aplicată pe ea. Și e bine să aibă și o copie, că unii o solicită.
Citește și pe saitul poliției de frontieră ca să te convingi că nu te „păcălesc".

3 răspunsuri:
| AnaCool120 a răspuns:

Poti sa mergi in Austria doar cu buletinul deoarece este tara membra a U.E
Cat despre a doua intrebare, nu stiu sigur sa-ti raspund, sunt in proportie de 40% sigura ca da, are nevoie de acordul tatalui tau...winking

| Rozaliul a răspuns:

1.Da poti merge doar cu bluetinul pentru ca Austria face parte din Uniunea Europeana.
2.Da mama ta are nevoie de o foaie de la tata, in caz ca nu o are tatal o poate invinui de rapire.
Bafta si drum bun. big grin happy

| deutzabombik a răspuns:

1.Da, poti merge.Austria este tara membra U.E.
2.Ai nevoie de o procura de la tatal tau cum ca este de acord sa parasesti tara impreuna cu mama ta.