Eu sunt la mate-info bilingv si mi se pare foarrrrtte usor! Si mie nu-mi place matematica, dar atata timp cat promovez...iar la celelalte materii am numai 9 si 10 e mai mult decat ok!
Eu am fost la Mate-Info si acum sunt la Stiinte Sociale, la Mate-Info e mult mai greu dar macar faci ceva folositor care te ajuta in viata, la Stiinte Sociale e extrem de usor, dar nu te ajuta decat ca promovezi la Bac.
Un sfat,mate-info intensiv engleza,cum am eu este destul de greu, tu ai note bune, stai linstita, eu am avut note mai mici in generala la mate, engleza de liceu este simpla, pentru ca baza ai invatat-o in generala si vei face intr-a 9-a timpuri verbale si maii multe! Nu pot spune ca ador profilul,dar faptul ca am colegi draguti ma face sa imi doresc sa merg mereu, de descurcat cu temele ma descurc, sunt simple. Vei face info si tic, daca iti plac calculatoarele e simplu, bine intr-a 9-a la info faci ore numai scriind pe caiet si facand algoritmi, abia intr-a 10-a lucrezi pe calculator. Eu te sfatuiesc sa mergi la mate-info, sa ai incredere in tine, sa te straduiesti acum pentru capacitate si o sa vezi ca in viata iti va fi mult mai bine cu ceea ce i invatat la mate info. Plus ca daaca stai sa te gandesti inveti acum mai mult ca sa iti fie mai usor in viitor, si diploma aia de competente digitale si calificativele de la bac nu se compara cu celelate. :* Succes.