Nu trebuie să privești lucrul acesta ca pe un defect. Faptul că te afectează anumite lucruri este pentru că ești om, la fel ca toți. Orice om simte, chiar dacă unii știu să își ascundă bine durerea. Nu ai cum să te oblig să nu mai simți, dar poți să îți găsești ceva în care să te refugiezi, ceva care să te consoleze. Ai un suflet bun și nu trebuie să regreți asta, doar să înveți cum să îți controlezi aceste stări. "Ce nu te omoară, te face mai puternic", nu?
Bunaaa. Stiu ce spui. Si eu eram la fel. Si acum sunt cat de cat. Incearca sa faci sa nu te mi intereseze de parerea altora si sa ti spui tie mereu cine esti si sa ti amintesti cine esti cu adevarat. Trebuie sa te faci sa intelegi ca lucrurile astea nu te afecteaza si ca sunt niste nimicuri. Treci prin viata cu capul sus si sa nu pleci capul la nici un rahat spus de cineva. Dar nu ar strica si cateva sedinte la psiholog. Pupici multa sanatate
Ai deficit de magneziu. Ia magneziu de la farmacie. Fă-ți un scop pe plan imediat și ocupă-te doar de el de exemplu fă prăjituri sau citește carti în timp record, fă-ți un blog, ocupă-te cu ceva.
Caracterul innascut nu poate fi schimbat sau modifica prea usor. Poate ca doar in timp si cu multa vointa sa reusesti sa scapi de aceasta meteahna neplacuta si greu de indurat. Asa cum a spus si userul @mihai69, cateva sedinte de consiliere psihologica ar putea fi de real folos. Multa sanatate!
patrizia696 întreabă: