Nu conteaza daca esti mic de statura... Nu te lasa influentat de ce spun ceilalti, conteaza sa fii tu si sa faci ceea ce-ti place. Cred ca acele fete nu au cu ce sa-si ocupe timpul si isi bat joc de ceilalti ceilalti in diferite feluri (in cazul tau, iti spun ca esti scund), dar poate cei de care isi bat joc sunt mai inteligenti decat ele, asa ca daca tu esti un tip inteligent, ar trebui sa nu le mai bagi in seama si sa treci cu vederea peste lucrurile negativiste pe care le spun acele fete. Revenind la ideea de sus, conteaza sa fii tu. Si cu asta am incheiat.
Nu este cel mai bun raspuns, dar sper ca te-am ajutat
Asa aveam un coleg de liceu cam aceeasi statura avea ca si tine pe la varsta de 17-18 ani. Acesta s-a apucat de inot si dupa ce am absolvit liceul, abia dupa terminarea facultatii l-am reintalnit si deja era la 1, 90. Cu toate ca sportul inalta (baschetul, tenisul, inotul, handbalul etc), daca nu faci nici un fel de sport, iti urmezi pe cei din familia ta, fie de pe ramura parintilor sau a bunicilor. Daca ei sunt pana la inaltimea de 1.70-1.75, asa vei fi si tu, cu toate ca baietii cresc pana la varsta de 20-21 de ani. Ignora gurile rele si vezi-ti de treaba ta. Te faci ca nu ii auzi si se vor plictisi.
Fii tare pe tine!
Nu te îngrijora, fiecare are ritmul lui de creștere. Ca sa nu te simți prost, poți sa razi cu ele când îți spun asa și vei vedea ca poți depăși mai usor momentul. Dar nu uita ca cel mai important lucru e ce fel de persoană suntem în interiorul nostru.
Nu cred ca ti.au zis.o ca pe o insulta, fiecare are fizicul lui. Daca esti dragut esti si la un metru si.un scuipat si la doi Si gusturile nu se discuta pana la urma. Mie imi plac piticii, mi se par mai draguti
Zi-le ca nu conteaza inaltimea, ci lungimea. O sa le inchizi gura (poate o sa le-o si infunzi, nu stii niciodata ce iti rezervaviitorul).
Nu prea mai ai ce sa faci la 18 ani... Incearca sa faci tractiuni si sa joci mult basket. Poate mai reusesti sa te inalti putin dar nu cred. Oricum, esti o binecuvantare pentru fetele sub 1, 60.
Aurelian12345 întreabă: