| georgiana14 a întrebat:

am o problema sunt super timida si nu stiu cum sa scap de chestia asta help pls, ofer funda:X

Răspuns Câştigător
| ALice_4674 a răspuns:

Mai exerseaza in oglinda, prefa-te ca vorbesti cu cineva si incearca sa para cat mai natural.Dar nu renunta in totalitate la timiditate pentru ca timiditatea este chiar adorabila.Si eu sunt timida si imi place.E bine sa ai si putin tupeu pentru ca vei avea nevoie uneori

4 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Si timiditatea in felul ei este foarte frumoasa nu inteelg de ce vrei sa scapi de ea Si prin timiditate poti avea foarte mult de castigat daca ai si un pic de curaj in tine Tu confunzi timiditatea cu curajul si teama de cei din jur!? Si inca ceva nimeni nu te poate ajuta decit tu insuti! Si daca asa este felul tau de a fi de ce vrei sa fi altfel decit esti Pentru ca asa vor alti? n-are rost sa te schimbi Siigur ai o varsta destul de frageda Lasa timpul sa mai treaca Bucurate de copilarie si lasa deoparte astfel de probeleme! Ok?

| uN23 a răspuns:

Tine foarte mult de vointa, de a avea incredere si de a fi sigura pe tine. Trebuie sa te gandesti ca indiferent daca spui ceva gresit nu o sa iti dea nimeni in cap pentru asta. Asa ca afirma-te! happy

| konohamara a răspuns:

Fa'ti prieteni, discuta, obisnuieste'te cu imprejurarile, descopera lumea, accept'o asa cum e, socializeaza, iesi in oras cu prietenii cei mai buni(nu ai fa rost), te descurci, dar ideea este ca trebuie sa vreitonguehappy sper ca am fost de ajutor.

| LanOociKkaaa a răspuns:

Pai georgiana sa fii timid nu e chiar asa nasol în unele cazuri te ajuta dar fa un pas înaintea altora, intra în discuție cu mai multa intensitate cînd vb cu cineva mai ales cu un baiat lasate purtata de val si i sa vezi ca totul vine de la sine nu-ti fie frica sa vb lasa teama deoparte s ai sa vezi ca totul va fi ok...