| musicfan a întrebat:

am o problema... Toata lumea ii zice mamei mele ca " ce prostii tot spun", ca nu sunt diplomata si ca sunt prost crescuta. Nustiu ce sa fac! cateodata poate inventeaza mama ca sa ma faca sa ma schimb, sau poate e adevarat. Spun lucruri care cica " ii reped pe oameni" si nu stiu cum sa fac sa fiu mai diplomata, sa nu spun "prostii" ca o sa am de pierdut. Oricum la scoala sunt un elev model, toti se minuneaza de inteligenta mea, dar cand vine vorba sa vorbesc alte chestii in afara de scoala, nu gandesc de doua ori, parerea parintilor mei, si spun lucruri care ma fac sa am de pierdut.
Cum sa fac sa fiu mai diplomata, sa stiu ce sa zic si sa fiu mai smechera, in sensul bun? pentru ca mama zice ca altii copii sunt smecheri, stiu ce sa zica cand sunt pusi in situatii de genul, dar eu nu. Help! funda big grin
P. S. am 14 ani.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
2 răspunsuri:
| alexutza003 a răspuns:

Gandeste de doua ori inainte sa zici ceva adica masoarati cuvintele inainte sa le scoti si cu timpul te vei obisnui

| Costică_6760 a răspuns:

Eu zic să nu te schimbi, e plină lumea de prefăcuți. Îmi plac ăștia mai direcți (de regulă sunt și sinceri). Dar dacă vorbești cu un cretin, da, îl deranjează că îi spui adevărul.