anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema! una dintre prietenele mele ma suna una intr-una ca o disperata, si de fiecare data cand raspund ma intreaba doar ce fac! ma suna si de 50 de ori pe zi doar pentru a ma intreba ce fac.de la o vreme nu ii mai raspund la telefon, dar ea tot suna si de vreo 25 de ori in 20 minute. mi se descarca telefonul, trebuie sa mi-l pun in fiecare seara la incarcat.eu i-am spus sa nu ma mai sune atat ca o dau la lista de refuz, dar vad ca nu intelege, cateodata este rau sa fi dragut cu oamenii! ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| ☆♥spery♥☆ a răspuns:

Cel mai bine este să o iei deoparte și să-i explici frumos că nu trebuie să se supere, dar din cauza ei telefonul se descarcă imediat și factura ei va veni cu un preț mai ridicat. Dacă ea consideră că îți este prietenă, nu ar trebui să facă asta pentru că te stresează! Spune-i să te sune în fiecare seară, deci odată pe zi și atunci să discutați ceea ce ați făcut peste zi. Trebuie să înțeleagă, succes totuși!

5 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Inchide-ti telefonul sau cel mai simplu:schimba-ti nr. cumparati o cartela cu numar! sau daca ai setarea in telefon...seteaza sa i se dea ocupat cand te suna! succes! :*

| Ballet a răspuns:

Explica-i calm, ca ti se descarca telefonul din "vina" ei, si ca ar trebui sa nu mai sune asa mult, daca se plictiseste sa te sune, dar doar o data si sa vorbiti mai mult, ca e deranjant sa te sune asa mult, sigur o sa inteleagahappy

| MrBeanTeddyBear a răspuns:

Vorbeste fata in fata cu ea si spune-i sa ne te mai sune atata daca nu intelege dao la lista de refuz

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ti-ai raspuns singura. Da-o la lista de refuz.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ti-ai raspuns singura. Da-o la lista de refuz.