| mulinobianco a întrebat:

am o problema, vara asta m-am intilit cu un baiat, la noi tutul era bine pina cind prietenul lui mi-a spus ca el(iubi al meu) a jucat in porunci cu o fata si porunca lui a fost sa o sarute pe ea, si ei sau sarutatrolling on the floor eu atunci am observat ca el incepe sa ma minciuneasca, insa el a negat faptul, pina la urma ne-am despartit dar eu si acum il iubesc. El a plecat dupa aia la tabara, cind sa intors ma shters din prieteni pe mess, facebook, si mi-a spus niste cuvinte foarte urite) fiind ca el isi gasise o noua prietena. Dupa aia de citeva ori sia cerut scuze, mi-a spus ca ma iubeste si nu ma poate uita, iar eu continui sa-i spun ca nu-mi pasa de el, insa el foarte bine stie ca il iubesc. La scoala in fiecare zi ne vedem dar el nu spune nici un cuvint.

Cum ar trebui eu acum sa procedez ca sa nu ma injosesc si ca el sa numi scrie doar pe net, ci si in realitate sa-mi spuna ca vrea sa fie cu mine?( eu sunt sigura ca el vrea asta numai ca se rusineaza.sau se teme.sau alt ceva.)

Răspuns Câştigător
| RoRoxana a răspuns:

Hey!:*

Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el si sa'i spui ca problemele astea vrei sa le discutati fata in fata.Intreaba'l care a fost problema iar daca neaga din nou spune-i ca nu are rost sa minta pentru ca oricum a trecut.Intreaba-l daca tine cu adevarat la tine si iti vei da seama daca spune adevarul daca il privesti in ochi[Ochii nu mint]. Daca iti recunosti sentimentele nu inseamna ca te injosesti... dar uneori e bine sa fii putin indiferentawinking. Arata'ti in totalitate sentimentele doar atunci cand vei fi sigura ca te iubeste si cand vei fi sigura pe relatia aceasta.

Sunt sigura ca te vei descurca:*
Succes si te pup :*!

5 răspunsuri:
| AshEldo a răspuns:

Pai daca ai incredere in el...ai putea sa incercati sa o luati de la inceput, nu ca iubiti, in primul rand ca prieteni pentru a invata sa va respectati unul pe altul, pentru a vorbi cu usurinta despre defectele si calitatile voastre, pentru a va accepta unul pe altul asa cum sunteti.Motivul pentru care iti spun sa incepeti cu o prietenie e pentru ca daca te grabesti s-ar pute sa se intample iarasi ceva (atacuri de gelozie)cunoscandu-va o sa fi mult mai usor, parerea mea.Deci nu-l respinge dar nici nu-i da apa la moara, arata-i ca nu esti jucaria lui iar el nu e singurul baiat de pe pamant.Succeshappy

| controlled a răspuns:

Hmmm fetele ...scuzati-ma ca fac asta(baieti) te-ai gandit sa te joci cu sentimentele lui? Acum ii arati ca vrei sa fii uh cu el... iar apoi numai! Si se satura el odata si odata iar apoi "discutiile intre 4 ochi au cea mai buna rezolvare" si sa il intrebi ce are de gand?

| tymo20 a răspuns:

Nu ar fi trebuit sa te superi pentru atata lucru, era doar un joc ei se amuzau si ei un pic.

| marian123 a răspuns:

Pai poti incepe spunandu-i tu sa fie cu tine sau fii mai mult timp cu el si el o sa isi dea seama stiu ca pare cam direct dar asa trebuie sa procedezi, fii dura si tarelaughing ok?

| ancaa_1330 a răspuns:

Cam asa sunt totsi baietii... s-ar putea si sa tsina la tine dar la fel de bine s-ar putea sa vrea doar sa isi bata joc de tine... acum ce sa zic fa ce iti spune instinctu`