| deeeaaaaaaa2000 a întrebat:

Am o problema. Vorbesc cu un baiat de aproximativ o luna. El imi scrie mereu si recunosc faptul ca la inceput nu am fost interesata. Dar incet incet a început sa ma faca curioasa. Stiu de la el ca are probleme cu drogurile, de aceea refuz sa ma vad cu el si tot caut scuze. Ideea e ca imi place sa vorbesc cu el, dar doar atata timp cat este vorba despre mine. Cand imi spune de problemele lui am senzatia ca ma invinovateste pe mine. In aceasta seara mi-a spus ca "il obosesc" fiindca ii spun tot ce imi trece prin cap. Adevarul este ca tot incerc sa schimb subiectul fiindca nu am idee ce sa ii spun. M-am simtit foarte prost cand mi-a spus ca il obosesc si ca nu are chef de mine, in conditiile in care el imi scrie. Chiar m-au deranjat cuvintele spuse de el, pentru ca mi-a spus lucruri de genul "stii cum e sa ti se intample aia si aia" si m-am simtit cumva prost fiindca nu am probleme la fel ca el si ca dau senzatia de o viata "perfecta". Credeti ca ar mai trebui sa vorbesc cu el? Sunt sigura ca maine imi va scrie de parca nu s-a intamplat nimic. Am nevoie de o parere despre situatie...

1 răspuns:
| GrroanofwinD a răspuns:

Da. Îi poți da sfaturi, cum ar fi sa nu mai consume droguri.