Parerea mea e sa faci ce iti doresti tu pe primul loc, mai ales acum ca vine vacanta o sa ai destul timp si de prietenele tale. Merita sa te duci; iar ele daca tin la tine nu se vor supara ci din contra vor fi mandre de tine si te vor incuraja. N-ar avea de ce sa se raceasca relatia cu ele atata timp cat le vei acorda destul timp si lor. Bafta!
Daca doresti asa mult sa te duci la dansuri, du-te.
cu prietenele tale poti sa te inalnesti inainte sau dupa dansuri sau in timpul scolii.
Bafta si nu te lasa influentata de parerile altora, fa ce crezi u ca e mai bine
Daca iti doresti du`te. daca iti sunt cu adevarat prietene vor intelege ca iti place f mult sa mergi la dansuri si vor accepta.aici vei si vedea care este pr adevarata si care nu. daca sunt pr adevarate te vor accepta asa, avand mai putin timp pentru ele
Daca asta iti doresti si ai talent, du-te, dc nu, iar prietenele tale o sa te inteleaga dk sunt prietene adevarate, si o sa iti fie alaturibafta
Pai, sa faci ce-ti place nu fugi, daca prieteni iti interzic sa faci ceva, ceti doresti atunci ei nu sunt prieteni adevarati...
Eu te sfatuiesc sa te duci. Dansurile dureaza 2 ore, nu moare nicio prietena de-a ta in timpul asta, crede-ma. Tu trebuie sa faci ce-ti place, iar prietenele(adevarate) vor intelege lucrul asta.In plus dansurile astea moderne sunt foarte bune mai ales pentru o fata. Te ajuta sa te dezvolti frumos, sa te porti mai frumos, sa mergi mai bine. O sa vezi ca o sa fie super.Si eu am facut dansuri moderne+dansuri de societate (2 ani) si mi-au prins foarte bine.Chiar mi-as fi dorit sa le fi facut mai mult timp.
Asa ca du-te la dansuri fara nicio frica si ca sa nu iti simta lipsa asa tare prietenele, incearca ca toate intalnirile dintre voi sa nu le aveti cat tp esti la dans.Si chiar daca e sa se intample asa ele trebuie sa te inteleaga.De asta le numesti prietene.