Matei 5:11-12
Ferice va fi de voi când, din pricina Mea, oamenii vă vor ocărî, vă vor prigoni și vor spune tot felul de lucruri rele și neadevărate împotriva voastră!
Dacă el/ea te respinge din pricina faptului că-l vreți pe Dumnezeu! Și Hristos! în viața voastră pentru a ține departe răul și răutatea oameniilor fără frică De Dumnezeu! Un om! care îl respinge pe Dumnezeu! și Hristos! în viața lui/ei, acel om, are alte preferințe și alegeri!
Ori cât te-ai ruga pentru un om! săi fie bine, dacă acel om! Este pe același drum cu răul de bună voie și intenție, atunci răul îl va folosi până îi va consuma, sănătatea, sufletul, inima și-l va lăsa în pustiea, până va deveni bat jocora altor oamenii fără frică de Dumnezeu!
Pai caută ți un pocăit daca asta vrei, nu obliga pe alții să facă ce vrei tu
Scrii lucruri contradictorii.
"vreau sa-mi dedic viata lui Dumnezeu", apoi ca ai iubit!
Draga mea, a-ti dedica viata lui Dumnezeu inseamna a te calugari. Iar asta nu include iubiti.
https://dexonline.ro/definitie/poc%C4%83i
Asta inseamna a te pocai. Tu de fapt vrei sa schimbi religia.
Poti duce o viata laica, ascultand de Dumnezeu. Exista Biserici, unele la Manastiri chiar. Atmosfera este alta acolo. Poti merge sa asculti slujba, te poti spovedi. Poti trai cu credinta in Dumnezeu fara sa schimbi religia.
Religia e mai mult decat ceva foarte personal, nu o poti impune altcuiva.
In cazul nostru, al Romanilor, religia face parte din cultura, traditiile noastre si mai ales din istoria noastra.
O calatorie pe la manastirile ctitorii domnesti o sa te lamureasca.
"Eu i-am vrut binele si am incercat sa ne pocaim amandoi"
Tu i-ai vrut binele dupa cat te-a dus pe tine capul. Ia decizii pentru tine nu si in numele altora.