Stii gasesc in tine o personalitate care mi se aseamana mie am avut si eu multe probleme lascoala pe baza faptului ca toata lumea isi bate joc de mine inca tu trebuie sa vorbesti cu cine cu sora ta cu cineva deoare ea te va ajuta nu e bine sa tiii totul inchs si faptul ca ai lipsit de la scoalava intelege deci stai calm daca vorbesti cu ea si ii explici exact ce simti ca doresti sa mergi la scoala da intr'un fel nu poti ea va intelege perfect. Oricum daca vrei sa vb cu cineva uite id meu de mess ana.maria_cool.
Te inteleg, la mine e invers atunci cand am fost in Italia cei de acolo se luau de mine"Ca vai, uite. o si peasta e romanca". Din fericire am stat doar pe timpul vacantei.Nu ai ce sa le faci colegilor pentru ca daca ei sunt nesimtiti asta e, tu doar incearca sa ti fruntea sus si sa le razi in nas.Nu le accepta injuriile la adresa ta, fii tare si ataca. i si tu, dar fi atent nu te lua prea rau la certa cu ei ca dupa aia te acuza.Incearca sa. ti faci prieteni intr. un alt colectiv.Am multe sa. ti zic(ca si sfaturi), daca le accepti iti dau un mesaj cu id. ul meu. Daca esti dispus sa asculti ce am de zis, da. mi add. O seara placuta! Si nu. i mai lua in seama, sunt doar invidiosi!
Pff si noi avem un coleg care a stat in Italia mult timp si s-a intors recent acasa. Dar la noi nu a avut probleme de genul asta. Incearca sa le explici colegilor tai ca nu iti place sa ti se zica asa si la ore fii activ ajuta-i, glumeste cu ei. Daca ei nu te accept atunci ei au de pierdtu pentru ca dintre cat am inteles baiat ca tine rar mai gasesti. Lasa-i pe ei in legea lor pentru ca baietii din ziua de azi nu mai sunt asa de politicosi, sincer sper ca totul sa se rezolve. Dar daca nu ultime solutie ar fi sa te muti la alta scoala sau vorbeste si cu mama ta si cu sora ta cateodata sa te descarci e cel mai bine, sunt sigura ca o sa te inteleaga si o sa incerce sa te ajute atata cat timp poate si tu o lasi.
Sper sa se rezolve. Pup si ai grija de tine