| RossyDragoi a întrebat:

Buna!
am o problemuta!
de 5 sau 6 luni imi place de un baiat...in tot acest timp el a avut o relatie cu o alta fata. dar nu a durat decat o luna aceasta relatie si s-au despartit.eu i-am spus ca il iubesc si ca tin la el.ne-am mai apropiat.cateodata am senzatia ca intr-adevar se gandeste la mine si ma simpatizeaza. iar cateodata face niste faze si cred ca isi bate joc de mine.nu vreau sa fiu prea directa cu el.eu is berbesc si el e rac. ce credeti ca asi putea face? il iubesc mult si nu vreau sa il pierd!

Răspuns Câştigător
| Atudose a răspuns:

Pai numai tu poti sa iti dai seama daca te place sau nu. Eu cred ca vrea sa faca misto de tine pentru ca si-a dat seama ca esti obsedata dupa el. Nu trebuia sa i te oferi "pe tava", poate sa profite. Eu zic sa te duci sa vorbesti cu el, cand e singur si sa ii spui ca tu il placi [ nu ca il iubesti f mult sau ca il adori, doar ca il placi ] si sa il intrebi daca el te place si ce are de gand. Oricum, ai mare grija ca te poate minti straight face Sa te uiti in ochii lui si iti vei da seama. Daca intoarce privirea sau lasa capul in jos cand vorbeste si nu te priveste in ochi, nu cred ca e sincer. Chiar si daca te priveste in ochi, te poti pacali. In orice caz, sa nu ii arati ca ai slabiciuni! Nu fa greseala asta, nu te umili! Arata-i ca esti puternica. Daca iti vine sa plangi, NU plange in fata lui! Dupa ce faci lucrurile astea, este cazul sa devii un pic indiferenta, sa nu il mai cauti deloc. Treci pe langa el sigura pe tine, zambeste-i si daca te intreaba de vorba ii raspunzi, dar nimic mai mult. Daca te place se intoarce la tine, te cauta el. Fii sigura ca asa va fibatting eyelashes. Bafta! Sper ca te-am ajutat. Sa imi spui ce ai facut :*

3 răspunsuri:
| Biiiultes a răspuns:

Draga...cred ca isi bate joc de tine.te face sa crezi ca te place.doar pentru ca stie ca tii la el si te manipuleaza.Dar incearca sal intrebii daca tine la tinelove struck si ai rezolvat:*
Sper ca te'am ajutat... funda?

| RaPpErBoY_7155 a răspuns:

Zii ce simti direct ca sa afli daca chiar te place sa numai stai mereu cu sentimentul ca POATE te place. intelegi? funda?tongue

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Nu stiu daca te place sigur,din timp ce el nu ti-a raspuns la ce ai zzis,si totusi, esti cam prea mica ca sa stii ca il iubesti, il placi oh go on