anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o prorlema cu GOOGLE CHROME. Nu imi merge. Deci sa va explic. intru pe google chrome, scriu pe google facebook sau o pagina ceva pe care sa intru si mi se blocheaza. Nu calculatorul, mi se blocheaza chrome, deci pot sa misc sageata de la mouse si sa ies din el dar imi ramane blocat, am incercat de 3 zile si tot asa imi da, am dezinstalat si reinstalat de vreo 10 orin in ultimele zile, ce as mai putea sa fac in afara de a-mi schimba browserul, acum folosesc mozilla firefox da e naspa rau, ajutati-ma va rog. Dau funda! sad

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Cashlin a răspuns:

Ciudat, mie mi se intampla asa cu Opera. thinking

| LauraLauraAlexandra a răspuns:

Dezinstaleaza google chrome din control panel/programs/uninstall a program apoi il cauti cu mozilla si il reinstalezi.Succes!

| jacksonboy a răspuns (pentru LauraLauraAlexandra):

Am scris mai sus ca l-am dezinstalat si instalat de multe ori, exact cum ai spus tu dar degeaba.

| LauraLauraAlexandra a răspuns (pentru jacksonboy):

Se poate sa fie si de la windows...mie mi se blocheaza mozilla pentru ca am instalat niste jocuri si multe chestii si am cam luat virusi:d foloseste mozilla in continuare sau altceva.

| jacksonboy a răspuns (pentru LauraLauraAlexandra):

Acum folosesc mozilla dar am o problema si cu mozilla, nu imi merge youtubeul sau alte programde de editat poze online deoarece am nevoie de flash player 10, am dat click ca sa il instalez dar mi-a dat o pagina mica in care scria "Only a single instance of this aplication can run"
Nu inteleg.

| LauraLauraAlexandra a răspuns (pentru jacksonboy):

Incearca cu Adobe Flash Player 11 Active X