Si daca scoti bobitele (grauntele sau cum le ziceti voi) si le pui intr-o olita in care pui niste ulei pe care-l astepti sa se incinga (pentru a testa daca e bine facut, pui o bobita si cand sare e destul de incins uleiul) dupa care pui toate bobitele de porumb in acea olita si deasupra pui capac. AStepti pana se opresc din puscat si le iei. Bine, nu sta pana la capat ca e posibil sa se arda unele, cand vezi ca deja sunetul s-a rarit semnificativ le iei. Or sa mai ramana cateva nefacute, dar asta e.
Era doar o întrebare
Eu ti-am dat o alta alternativa.
Mulțumesc
Mă...
Îmi amintești de vremea când eram copil și habar n-aveam de cuptorul cu microunde. )
Asta e frate. Unii au evoluat altii au ramas acolo. Daca prin a supravietui iti amintesti de unele epoci, e tristut.
Epoci?! )
anul 2000 era într-o alta epocă?!
Nu poti sustine o discutie in contradictoriu cu mine asa ca scuteste-ma.
Pentru mine epoca poate fi si ieri, e la atitudinea mea sa denumesc ziua de 9 octombrie cum vreau. Anul 2000? Da, e o epoca, 17 ani de atunci. Cu ce te deranjeaza pe tine c-o numesc astfel? Si pe langa asta, iti trebuie inteligenta si viziune sa vezi dincolo de aparente. Ciusla. Renunta la a mai comenta ca dezgusti lumea :*
Same to you.
Asa pisi. Da dovada de intelegere.
Apropo. Vezi ca ai niste engleza in coltul guritei :*
Cineva e prea infatuat.
PS: pisi e aia care miaună afară.
TudorFox întreabă: