Voi, fetelor, aşteptaţi mereu de la băieţi împăcarea. Ai scris că i-ai vorbit urât şi el ţi-a închis. Crezi că s-a supărat fără motiv? Este şi normal să nu vorbească cu tine câteva zile după o ceartă în care i-ai vorbit urât dacă l-a deranjat cu adevărat cuvintele tale răutăcioase. Apreciază faptul că te-a căutat până la urmă să îţi spună că îi este dor de tine. Băieţii care ştiu să iubească cu adevărat mereu şi-au călcat orgoliu pentru iubitele lor. Voi, de ce nu faceţi asta pentru iubiţii voştri?
Uite, am supărat un prieten atât de urât încât m-a respins aproape o lună de zile. Dar, nu l-am jignit niciodată aşa cum ai făcut-o tu, nu mi-am permis niciodată asta nici măcar în glumă. Ştiu cât de greu este să te respingă fiinţa iubită, dar dacă ţii cu adevărat la ea merită tot acest chin. Şi, ce rost are? Cu ce te alegi după acest chin? Păi, te înveţi minte să nu mai superi niciodată fiinţa iubită şi consecinţele pe care le ai după ce o faci. Dar, pe lângă asta este şi dulcea împăcare.
Orgolii de copii teribilisti dar imaturi care incearca sa para mai maturi decat le permite varsta, care se pare ca n-au auzit de arta compromisului in viata. Cu un astfel de comportament va asigur ca nu veti avea succes in viata.Se impune o analiza amanuntita din partea ta Parerea mea este sa incerci dar lasand orgoliul de o parte.
Sincer... nu ma pot abtine sa nu o spun..."Prostia doare" daca iti place si il iubesti atat de mult de ce ai vrut sa i-o platesti cu aceeasi moneda? Daca l-ai fii iubit cu adevarat si viceversa nu s-ar fi intamplat astea, eu zic ca nu prea mai are rost sa continuati, din punctul meu de vedere, din ceea ce ai spus ca ati facut reiese destul de clar ca nu va iubiti suficient, si probabil vor mai urma si alte situatii de genul daca continuati relatia, e alegerea ta ce faci.
Asa s-a intamplat si cu prietenul meu. Din moment ce te-a blocat peste tot nu te mai vrea, nu te mai suporta.
Faptul ca ai vorbit urat cu el e destul de urat din partea ta.
Cel mai bine zic sa o lasi balta pentru ca daca esti o persoana razbunatoare " hai sa ii fac si eu lui ce mi ` a facut mie ca sa vada cum se simte" mai bine lasa.
Cand iubesti o persoana o iubesti asa cum e si inveti sa ii accepti toate prostiile - cu limita, desigur!
Continua ti viata, probabil esti inca mica.
Tu ai greşit mai mult şi tot tu vrei să te răzbuni.Şi când el a fost binevoitor şi dispus să se împace cu tine, tot tu te-ai enervat şi l-ai luat la întrebări, în loc să taci şi să înghiţi.Ar trebui să te pună la respect sau să îţi dea papucii.
Am vrut sa ma "răzbun" prin simplul fapt pentru ca eu nu l-am făcut pe el sa sufere aproape deloc, în schimb ce el cu fiecare ocazie când putea sa se certe cu mine nu ezita, ziua mea, sărbători, zile importante pentru mine.ma gândeam ca dacă ii arat cum e nu mai face la fel.Nu e vorba de orgoliu dar oricât ai iubii nu poți sa ajungi sa fii călcat în picioare doar pentru ca iubești iar celuilalt sa nu ii pese.
Dacă nu înțelegi bine nu răspunde, el a greșit mai mult, și nu cred ca a procedat bine cum a făcut și mereu reacționează asa dar acum a exagerat