Daca nu vrei sa imbatranesti prematur alaturi de cineva care nu te mai iubeste, nu te mai doreste, nu te mai respecta, sa-ti irosesti viata traind inutil, lipsita de fericire si satisfactii si doar vegetand alaturi de el ar fi cazul sa-l parasesti. Este unica solutie rationala. Punct. Multa sanatate!
Pai daca nu mai merge, rupe relatia...
Pur si simplu nu va potriviti si asta e.
Probabil nici ca zodii nu va potriviti si de aici si problemele
Nu e problema mea ca nu te duce capul. Dar hai sa iti zic in alt fel. Daca nu minte in nick cica are 22 de ani. De obicei femeile incep sa isi ia bataie pe la 30 de ani asa ca mai are putin pana acolo. De fel asa se intampla cand stau intr-o relatie cu jegosi de genul. Cica nu sunt eu de treaba.
Stai tu chill ca am destula materie cenusie doar ca am fost sabotata si nu mi s-a postat raspunsul. Ma refeream ca nu inteleg cum a scris, ala cum naiba sa inteleaga ceva daca nu se exprima bine.
Si personal nu consider ca trebuie sa stai intr-o relatia daca nu iti e bine. Se desparte lumea si la 70 de ani ca li s-a luat, nu stiu mai asteapta ca pana la urma daca mai stau impreuna si nu se inteleg oricum o sa se ajunga la infidelitate, daca nu s-a ajuns deja si asta e motivul pentru lipsa interesului.
Mie imi aparuse notificare ca era pentru mine acel post asa ca am am crezut ca imi este adresat mie. Si nu doar tu gandesti asa cand vine vorba de o relatie dar din pacate sunt destule specimene care raman in relatii de rahat doar ca sa aiba motiv sa se planga. Am ajuns de ceva timp la conlcuzia ca aceasta planeta nu s-ar invarti daca nu ar exista drama. Cine stie, poate unii nu au destula drama in viata lor si de aia o cauta cu lumanarea.
Care lumanare ca o cauta direct cu farul din Constanta.
Probabil a luat-o un pic razna TPU-ul pentru ca postez de pe telefon.
Nimic nou sub soare, la puterea a 2. Esti din Constanta?
Nu dar mi-ar placea.
Nu pierzi mare branza.
Inteleg "k" esti masochista daca stai cu unul ca el. E clar ca nu te-ai saturat, altfel nu ti-ai mai pierde timpul cu el. Daca erati cu 10 ani mai mare te-ai fi saturat de bataie pana acum dar abia aveti 20 si ceva de ani. Mai e putin pana acolo. Sfat prietenesc. Spitalele sunt naspa.