Adryana, mergeti la starea civila si casatoritiva in secret. Sau puteti sa va continuati relatia in stadiul in ca re sunteti, la urma urmei iubirea nu inseamna un act sau niste vorbe spuse de preot.
BUNA daca tu crezi ca el ii alesu, parinti vor accepta pana la urma doar esti copilu lor.
Cam greu sa lupti impotriva parintilor.
Trebuie sa le dovediti ca sunteti uniti si sunteti facuti unul pentru celalalt.
Poate cu timpul vor intelege ca dragostea nu tine cont de religie, rasa sau mai nou, de sex...
Ce raspunsuri platonice
rromu` nu o sa se casatoreasca cu "rumanca" niciodata daca accepti statutu de a II-a fem, e ok
dar nu va inteleg dupa 2ani casatorie...si peste 3-4ani postezi pe aici ca ai N puradei si te lasa ala, oare se merita?
Hei! esti sigura de casatorie?
pune raul inaintea binelui. uitate la tatal lui cum se comporta cu mama sa. aschia nu sare departe de trunchi
si daca iti place de el si va intelegeti bine acum. peste 2-3 ani esti sigura ca nu te va lasa cu copilasi pentru alta si iti vei strica viata?
stati o perioada de proba. cunoaste-l in toate imprejurimile si cand spun asta ma refer la faptul ca ar trebui sa stii cum procedeaza si la nervi si la bautura sa nu ai surprize mai tarziu.succeS!
Crivi,acest rom cum ii spui tu ironic nu este un rrom de ala cum stii tu, e un rrom bine crescut si educat, nu bea deloc si dupa cum am spus eu am 22 de ani si el 35 deci nu intelg de ce m-ar lasa pentru alta.
Inca ceva, parintii lui sunt ok el este jumate rrom numai, mama lui e de etnie rroma iar tatal lui roman.