anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o relatie de 3 ani si jumatate! Iar de cateva zile pe telefonul iubitului meu am gasit niste mesaje de la o fata, el mi-a spus ca nu are nicio treaba cu ea, si ca fata respectiva este pusa de cineva pentru a ne desparti! Dar nu stiu ce sa cred! Nu stiu ce sa fac, cu toate ca sunt 3 ani de relatie. dati-mi un sfat, sunt cam confuza...

4 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Cine este atât de idiot să pună o fată să îi facă avansuri celui cu care ai o relație de 3 ani? Dacă o fată a pus altă fată să se bage în relație ta ori din cauză că este invidioasă pe tine ori că vrea să îți cucerească prietenul și vrea să te îndepărteze înseamnă că este bolnavă mintală!
Ai specificat ''niște mesaje'' ceea ce înseamnă că poate și el i-a trimis mesaje dacă există o conversație și le-a șters să nu le vezi, dar a păstrat mesajele de la respectiva.
Faptul că nu ți-a spus că a primit mesaje de la respectiva fata denotă două lucruri: ori s-a plictisit de tine și a cunoscut o fată și vrea să se distreze cu ea, dar nu vrea să te facă să suferi ori are dreptate și există cineva atât de încuiat la mine să facă așa ceva.
Nu ai specificat ce vârstă aveți și ce vârstă au prietenii din grupul vostru.
Acum, rămâne de văzut dacă nu ți-a spus de mesajele primite pentru că nu le-a băgat de seamă sau pentru că le-a ascuns de tine.

| Darrina a răspuns:

Poate are dreptate, poate minte. Caracterul unui om nu il cunosti in cativa ani happy. Nu da cu piciorul unei relatii asa lungi doar de la niste simple mesaje, ci mai cerceteaza, daca avea ceva de ascuns nu ramaneau mesajele acolo, nu? eu zic sa vorbesti si cu acea fata, si mai investigheaza

| RainmakerX a răspuns:

Hey!

Pai tu ce crezi? Mi se pare total absurda faza asta cu "a fost pusa de cineva ca sa va desparta" insa cine sunt eu ca sa zic ca iubitul tau nu are dusmani? Poate ca are...sau poate ca este foarte slab la gasitul de scuze.

In fine. Tu il cunosti mai bine decat noi.

Nu stiu...mie mi se pare o scuza extrem de proasta. Este iubitul tau o persoana atat de importanta/populara incat sa faca cineva ceva de genul?

Probabil ca s-a plictisit de tine. *Scuze*
Totusi, eu zic sa fii atenta la comportamentul sau, poate, zic "Poate" are dreptate.

I-ai vazut mesajele? Bun!

Ca idee, avea numarul fetei in telefon sau nu?
Avea pus vreun nume special sau ceva?

Tu il cunosti mai bine decat noi. Este acel gen care si-ar putea bate joc?
Ar putea sa dea cu piciorul acelor 3 ani de relatie?
Numai tu il cunosti...numai tu poti raspunde la asta.

Succes!

Răspuns utilizator avertizat