| Cameliaaaa a întrebat:

Am o relatie de 4 ani si am fost despartiti pentru o luna de zile din cauza lui. Dupa ce s-a intors, s-a schimbat complet si am fost foarte fericiti in timpul acesta de dupa. Se straduia cu totul sa fie bine, avea grija de absolut toate lucrurile. Ne-am certat astazi din cauza faptului ca il sunasem, mi-a inchis, mi-a scris ca nu poate vorbi, dar totusi statea pe whatsapp si vorbes cu altcineva. Eu l-am intrebat de ce sta pe whatsapp, daca totusi are treaba, si s-a enervat foarte rau, si-a shimbat comportamentul, toata ziua a vorbit respingator, mi-a zis ca el continua relatia cu conditia ca eu sa nu ii mai pun intrebari legate despre telefonul lui. Mi-a zis "telefonul meu e telefonul meu.". M-a deranjat pentru ca e in stare sa ne despartim din cauza faptului ca tot ce faceam era sa il mai intreb cateodata ce face, cu cine vorbeste. nu il controlam, nu ii ceream telefoul sa intru pe el. Nu mi se pare normal sa puna problema asa, ca el va face sa fie ca pana acum doar cu conditia asta. Nu stiu pur si simplu ce sa fac. Ce parere aveti?

3 răspunsuri:
| LoveMeBabyasdfg a răspuns:

Mie nu mi se pare in regula.E clar ca are ceva de ascuns.Si eu am o relatie, dar nu avem probleme de genul, mereu ne uitam unul in telefonul celuilalt.Ar trebui sa discuti cu el pe tema asta, pentru ca mie nu mi se pare ok si cred ca nici tie.

| Adry05 a răspuns:

E exagerat cum face. Eu cred ca are ceva de ascuns. Nu stiu ce sa zic si cu pauza asta. Sa nu se fi despartit sa-si incerce norocul cu alta si acum cand nu i-a mers sa incerce cu tine.

| PersonajFictiv a răspuns:

De ce v-ati despartit o luna?