| iDangerous a întrebat:

Bună.
Am o relaţie "virtuală" cum o numesc mulţi, iar pe 16 luna asta o să mă întâlnesc însfârşit cu iubitul meu. Ideea este că pe 18 facem un an de când suntem împreună şi vreau să îi d'au un cadou. Momentan am cumpărat nişte coliere, ambele cu o jumătate de inimă şi am făcut un fel de carte în care am scris despre relaţia noastră şi aşa mai departe.
Ce credeţi că ar trebui să îi cumpăr? Nu vreau parfumuri sau îmbrăcăminte sau cadouri tipice. Nu mi se par speciale şi poate nu îi va plăcea ceea ce aleg eu.
Nu vreau răspunsuri gen: "Nu va merge relaţia, nu te mai chinuii." sau "Întreabă'l ce vrea." etc.
Mulţumesc.

3 răspunsuri:
| NoSmile a răspuns:

Buna!
E de ajuns ce-ai format tu.
In fond nu-l poti considera iubitul tau, pentru ca nu-l cunosti, nu l-ai atins niciodata.
Plus ca pana la urma nici nu ai de unde stii daca-ti place intr-adevar. Si mai exista si posibilitatea ca la intalnire sa fie cu totul altfel fata de cum te asteptai.
Nu trebuie sa mai cumperi nimic, e de ajuns ce ai.
Succes!
Si sper sa iasa totul bine, sa nu fi dezamagita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai incredere in tine, ce ai facut tu e perfect pentru un cadou avand in vedere si tipul relatiei tale cu el, ce pot sa-ti spun succes si sa va tina cand ajungeti sa va cunoasteti fata in fata si nu te mai framanta cu cadoul e perfect pentru inceput, big hug

| andru10best a răspuns:

Pe langa chestiile pe care le-ai facut si care reprezinta relatia voastra, ar fi bine sa ii cumperi si ceva legat de el - o carte care il pasioneaza, un joc video sau orice lucru legat de pasiunea sa.