Buna! e cam greu... poate ea, atunci cand a sosit in clasa in care esti si tu, vroia sa se asigure ca nu va fi catalogata ca si "loser", si a inceput sa isi puna un fel de masca, asigurandu-se ca va fi "miss popularitate". daca spui ca sa acomodat, poate ea deja incepe sa aiba parte de prea multa atentie.nu treabuie sa o bagi in seama cand spune ca nu ai luat notele pe buna dreptate.trebuie sa ate pui sa razi cu prietenele tale, si sa o privesti ca si cum i-ai zice:"ce vrei?"(pentru ca nu poti nici sa taci si sa o lasi sa faca ce vrea ). dar atunci cand incepe sa iti preia din sarcini(cand vb tu cu profii si vn si ea)treaba devine mai groasa:nu poti in niciun caz sa stai deoparte.incearca sa o pui in banca ei, atentionand-o si "impungand-o" si tu pe ea.nu trebuie sa ii permiti sa isi etaleze fitele ei in viata ta! vb cu ea si fa-o sa inteleaga ca in unele cazuri, tu est principala
Buna Andreea, este o intrebare grea, asa am avut si eu o colega, numai ca aceea, daca o suparai, punea pe toti impotriva mea sau a alotora, dar nu mai conteaza... Dupa cum vad, ai spus ca face la mai multi asa, eu cred ca ar trebui, sa va uniti, tu si prietenii tai, sa ii faceti jocul, ori ai putea, sa faci la fel, sa vada cum este, ori ii spui dirigintei si mamei tale, ii stresezi pana se va duce la director si o va da afara din clasa ta
Ba fata spune-i aleia sa se duca incolo spune-i ca tu ai invatat si ea nu. asta se numeste invidie sau gelozie...deci daca tu iei o nota mai mare decat ea nu inseamna ca nu ai invatat. deci spune-i si tu 1 ssau 2
Nu... fa-te indiferenta. daca vb urat ca tine spune-i,, Ku mine vorbesti?''. si este doar invidioasa ca candva este mai buna ca ea.continua sa iei note bune...nu o mai baga in seama si peste un timp o sa oboseasca, iar daca te barfeste si unii cred spune-le,, sunteti fraieri rau, daca asta va zice ca musca bea coca-cola voi credeti?, oricum eu stiu ca nu e adevarat si gata''
Nu o baga in seama.
nu ii arata ca aceste lucruri te afecteaza!
pune mana si invata si arata-i ca esti mai buna decat ea la invatatura. ignora-i aceste gesturi fa-o sa se simta prost prin atitudinea pe care o are fata de voi.
bafta.
Ai putea sa o tratezi cu aceeiasi moneda sau daca nu iti sta in fire, arata-i multa idiferenta
Banuiesc ca sunt mai multe persoane care nu o suporta nu?! Aduna-i pe toti, impotriva ei; sa vezi ce frumos o sa fie
Multa bafta Stiu prin ce treci, si este foarte greu sa ii suporti fitele si figurile Dar gandeste-te ca D-zeu nu doarme
kiss :*
Dar tu pana la urma cui trebuie sa ii dovedesti ca ai invatat si stii? Ei sau profesorilor? Nu ar trebui sa iti pese ce spune si ce crede ea. Invata sa nu pui ce spune ea la suflet. Nu cred ca este clasa in care sa nu existe si astfel de persoane. Ideea e ca TU trebuie sa iti demonstrezi TIE ca esti imi buna ca ea si sa realizezi ca nu trebuie sa iti bati capul cu toti prostii. Si nu "o impunge "si tu de la spate ca doar o sa inrautatesti situatia si in felul asta nu o sa inceteze niciodata fata aceea.
Sper ca te-am ajutat! >
Pfiuuu...Greu. Am si eu asa o colega. Se crede cea mai tare si mai desteapta la toate, mai ales la fizica, chimie si mate, unde le turuie. Insa eu stiu ca soara ei si tatal ei o ajuta si-i fac temele, iar noi ceilalti muncim de ne rupem spatele. Spune mereu,, Eun sunt cea mai mica si cea mai desteapta''. Insa stii ce fac? Le spun tuturor ca sora ei o ajuta si ca-i citeste vechile caiete si din astea si ei raman muti, ca nu-si dadusera seama. Si m-am saturat ca mereu ea sa se dea bine pe langa toti ca le face temele si ii lasa sa copieze si face totul in locul lor, iar eu nu. Insa astept sa se termine naibii scoala si sa scap de ea. Fiecare cu ale lui, daca ajunge senatoare prea bine, eu ma fac medic endocrinolog si o sa am satisfactia ca am ajutat lumea. Si la cat de zharciti sunt ai ei, n-o sa faca mare lucru.
Cat despre tine, discuta in particular cu ea si intreaba-o de ce se comporta asa. Daca nu merge, fa ce poti si arata-i testele perfecte. Cand dai teste si din astea du-te in ultima banca singura ca de acolo nu aveai cum sa copiezi si fa-i in ciuda. Da-te pe langa baieti, ia-i toata atenitia si, daca se poate, fi liderul clasei si potoleste-o. Un dus rece nu strica. Succes.
Pace. Funda?
Si apropo cand ma imbrac asa si asa imediat baga nasu si spun "Doamne Andreea tie iti place sa t imbraci asa?"...La faza asta m-am enervat si i-am spus "Cu-i nu-i place sa nu se uite!"
tinasong întreabă: