| NutellaFinetti a întrebat:

Am o sora mai mare de 17 ani, e cu 4 ani mai mare decat mine.
Ne intelegem bine,semanam foarte mult,ea are ochi caprui mari si foarte colorati eu am ochi albastri mari si foarte colorati,adica culoarea este foarte intensa.
Ea are parul un pic mai lung de umeri si e saten cu o nuanta de blond,eu am parul un pic mai jos de umeri culoare saten cu un pic de blond, fata o avem aproximativ la fel.Deci semanam foarte bine in ciuda diferentei de varsta.
Ea mereu e pe afara cu prietenii ei,seara. Faza e ca mi-a zis ca sunt foarte draguta, cred ca pentru ca seman cu ea.Numai ca ea e mult mai slaba decat mine,a zis ca daca slabesc,ma ia cu ea pe afara iarna asta.
Imi da diete si ma ajuta dar ce sa fac sa seman cat mai mult cu ea? sa ii urmez comportamentul? sa vorbesc ca ea?
Ce sa fac? cand cineva ii spune ca ce bine seamana cu mine, vreau sa fie mandra.
Funda :*

2 răspunsuri:
| aleCsandrra a răspuns:

Păi eu aş zice să nu te iei după capul surorii tale, tu ai 13 ani, ai nevoie de mâncare solidă! Nu diete! Ia şi mănâncă, şi ea la vârsta ei era mai plinuţă, când organismul tău o să fie mai dezvoltat o să ţii câte diete vrei! Baftă!

| Liviu a răspuns:

Urat,eu i-as da un cap in gura surori tale,cum adica " daca mai slabesti " te iau afara cu mine?
Tu poate asa esti,asa iti e dat sa fi mai plinuta, care e problema?
Si eu am o verisoara, e animaloaica, nu imi e rusine cu eahappy
Eu sunt ditamai animalu, am un verisor slab mort, asta nu inseamna ca ii pun conditi, fiecare are metabolismul lui./ei