| GeorgianaDiaconu a întrebat:

Am o stare foarte proasta, toate imi ies pe dos, absentele la scoala nu stiu cum le pot motiva deoarece am o diriginta destul de exigenta, cam prea mult as putea spune...Colega si prietena mea a luat 5 la latina cand eu am luat 4.8 la romana cand eu am luat tot 4. toate imi ies pe dos si as vrea sa imid ati un sfat ca sa pot fi mai buna mai atenta la scoala, profesoara de geografie m-a laudat ca m-am cumintit pentru ca eram oaia neagra a clasei in trecut si saptamana viitoare am test la ora ei, voi invata pentru el dar vreau sa imi dati niste sfaturi ca sa depasesc situatia...dau funda! multumesc o zi buna!

Răspuns Câştigător
| leapșa a răspuns:

Gandeste-te ca este doar o perioada trecatoare.
Tu nu vei avea 4-le ala pentru totdeauna la latina, ci vei avea mai multe sanse sa repari situatia.
Iar faptul ca te-ai schimbat aduce si niste mici consecinte, dar spre binele tau. Lucrurile de genul te maturizeaza si te fac mai puternic/a.
Priveste partea buna, ai fost laudata, yay. Tot ce trebuie sa faci e sa te axezi pe invatat, toata energia asta negativa sa o disipezi pe invatat. Obosesti si nu-ti mai arde de a te gandi la altele, reusesti si devii mandra de tine.

1 răspuns:
| gabriela2201 a răspuns:

Nu te mai stresa si concentreaza-te pe studiu. incepe cu ce iti e mai usor si cere ajutor la ce nu te descurci:detaseaza-te de frici si concentreaza-te pe ce ai de facut