| marykidda a întrebat:

Buna am o super problema eram acum o zi cu 3 prietene in parc si trecusera baiatul pe care il plac de la antrenamente si cand l-am vazut am plecat imediat acasa dar prietenele mele au ramas sal vada ca nul vazusera niciodata apoi fetele venisera dupa mine si spusesera sa mergem inapoi in parc am mers si ne-am asezat pe banca baiatul acela de care v-am spus iesisera sa cumpere ceva si cand m-a vazut s-a prefacut ca citeste cv ca sa se uite la mine dar l-a vazut una dintre prietene si a inceput sa tipe dupa el eu m-am ascuns dupa copac laughing si proasta aia tot tipa si a inceput sa zica alex alex asa il cheama pe baiat uiteo pe mary si m-a tras dupa copac si cred ca m-a vazut acum mi-e rusine sa mai ies in oras ca poate ma vede el mai ales dupa faza asta SI MAI ALES CA STIE CAL PLAC crying

7 răspunsuri:
| Amaliamalia a răspuns:

Nu vreau sa te supar, dar cred ca e bine ca ai patit asa. Data viitoare nu vei mai fi la fel de timida pentru ca deja te-ai "imunizat" big grin. Daca s-ar mai intampla exact acelasi lucru cu iguranta nu te vei ma ascunde dupa copac si poate chiar vei reusi sa il saluti curajos pe Alex happy. Nu ai de ce sa-ti fie rusine. A trecut! Cred ca Alex, la randul lui a fost si el timid si i-a fost rusine ca l-au strigat fetele. Daca data viitoare cand il vei intalni vei incerca sa stai de vorba cu el, vei vedea ca nu ai de ce sa te temi. Stiu, stiu ca daca esti indragostita de un baiat e tare greu sa nu-ti pierzi firea, dar merita sa incerci. Cu cat incerci mai des, cu atat pe viitor iti va fi mai usor sa faci fata unor astfel de situatii happy

| greyhound a răspuns:

Mda, nu e tocmai o impresie placuta si situatia cel putin nasoala (cu prietena aia a ta) dar poate cine stie, i s-o fi parut dragut.
Data viitoare poate n-o sa fugi in alta tara cand il vezi si iti faci curajul sa va "ciocniti" si sa conversati. Mai departe ar fi cam treaba lui, tu doar asigura-te ca stie ca existi si fii draguta

| ONElena11 a răspuns:

Data viitoare cand te vezi cu el scapa de "prietenele-maimute"!

| SparkleO a răspuns:

Serios? pe fiinta aia o numesti prietena? asa se comporta o prietena?

baiatul ala e mai indragostit de tine, decat esti tu de el. tot ce e de facut e sa-l abordezi, stiu ca e greu, dar daca ti-o ia alta inainte, ce zici?

cand il mai vezi, saluta-l, intreaba-l ce face, cum se mai simte, roaga-l sa o ierte pe prietena ta aia b**unda, si daca accepta, "pupa-l pe obraz". cu asta il dai gata big grin iar data viitoare, mai mult si mai mult... tine-ma la curent te rog. ID de mess. razvy. goia

| Catalin_Tseppy_1990 a răspuns:

Serios? Cu asa prieteni cine mai are nevoie de dusmani laughing. Glumesc. Depinde de varsta lui. poate sa te creada copilaroasa. Sau, poate chiar i-a placut sa fie in centrul atentiei.

| marykidda explică:

Multumesc pentru raspunsurihappy

| larisa18953 a răspuns:

Pai in primul rand daca el te place te va accepta asa cum esti si cu prieteni cu tot nu iti face probleme.