Anxietate sociala e, simti frica aceea deoarece mintea vede socializarea ca pe un pericol, si involuntar alege sa fuga, de asta iti tremura vocea sau iti bate inima tare, pentru a scapa de asta trebuie sa socializezi chit ca o dai in bara, pana devine o obisnuinta, indiferent de ce articole citesti despre cum sa scapi de problema asta adevarul e ca pana nu te bagi in cercuri sociale sa te obisnuiesti nu vei rezolva mare lucru.
Buna.Ai multe lucruri la care trebuie sa lucrezi, primul fiind increderea de sine, care la tine pare ca sa fie nivel aproape 0. Observ cum imediat ai ajuns la concluzia ca iesirea nu a fost asa wow din cauza ta, insa nicio secunda nu te gandesti ca poate sunt sanse sa nu te intelegi asa bine cu acea fata.Adica, sa fim seriosi, nu ne putem intelege toti intre noi si socializa ca best friends.Cu unele persoane chiar nu simti aceasta nevoie si nu inseamna obligatoriu ca e ceva in neregula cu tine.
Se numește anxietate sociala și cred că mai e ceva, dar nu știu ce exact.
Dar în orice caz, cred că trebuie să apelezi la un psiholog, asta-i clar.
Din ce vad eu aici e posibil sa ai anxietate sociala sau tulbura de tip schizoid! Pot sa te intreb cat timp stai pe internet si in fata ecranelor? Uneori asta poate contribui la depresie si anxietate.Eu zic sa iesi in lume si incerci sa iti contactezi vechii prieteni din copilarie, sunt sigura ca ai pe cineva cu care te intelegi! Cu timpul vei invata sa socializezi dar iti trebuie mai mult contact cu lumea reala!
Nu stau asa mult pentru ca ies si afara. Ieri chiar am iesit cu o prietena dar tot asa ma simt.
Ai vrut sa realizezi ceva și nu ai putut?