| fashionstar_4696 a întrebat:

Buna am o urgenta stiti un remediu care face sa iti creasca unghiile mai repede peste doua zile plec la mare cu niste prieteni si am trei degete la care unghiile s-au rupt iar celelalte sunt mari si frumoase va rog fundoi

Răspuns Câştigător
| ēน a răspuns:

Am auzit de la niste fete... [sfaturi babesti=]]acum nu am incercatdar poate merge]freaca unghiile cu ceapa :d thinking nu stiu daca merge dar asta e tot ce stiu casa iti creasca unchiile.acumm poti incerca dar nu stiu sigur daca o sa meargahappy

2 răspunsuri:
| louise a răspuns:

Nu ai cum... adica daca sunt mari si frumoase si trei ti s`au rupt singura solutie e sa le tai p toate egale doar nu te duci cu una da unu nu una jumate. intotdeaua unghiile taiate mici, ingijite si date cu lac au fost apreciate. de ce trebuie neaparat sa ai niste gheare de vrajitoare. funda?

| Kerryn a răspuns:

Pai daca cinstit nu prea sunt asa remedii, stiu de remediu care ajuta la pastrarea lacului mai mult timp me unghii de pe perfecte.ro, chiar e foarte tare. In cit ce tine de unghii mari, daca erau vreo 7 zile poate mai cresteau si celelante si le faceai de o marime pe toate, eu singura daca se rup unele deja le tai pe toate, totusi nu e frumos :D si + acum sunt la moda unghiile taiate complet sau foarte scurte;) chiar cred ca e foarte tare, nu mai trebuie sa-mi bat capu ingrijindule, iau foarfecuta si gata :3.
Mai ales ca la mare umbli din colo in coace si nu prea ai grija de igiena(spalatul minilor), iar sub unghii nici nai idee citi microbi si depuneri, citind un articol m-am cam ingrozit; s. By the way uite si articolul cu lacul de unghii (ti-l recomand 100%) http://www. perfecte.ro/silueta/sfaturi-utile-pentru-ca-manichiura-sa-te-tina-cat-mai-mult.html
Sper ca ti-a fost de folos!