Stai linistitaNu o sa mai creasca mult Si eu la 12 ani aveam 1, 60 Nu cred ca e nimeic grav
Eu la 12 ani avea 1, 68. Acum am 1, 73, sunt o femeie inalta si mandra de asta.
Buna, ea se inalta mai devreme, dar nu pentru mult timp, deoarece nu va mai creste apoi, va ramane asa...totusi cam vreo 5-10 cm s-ar putea sa mai urce, dar nu e garantat...la 12 ani...
E inalta... da nu e nimic rau in asta...doar nu crezi in vb aia "inalt ca bradul si prost precum gardul"
Buna! Si eu am 12 ani, iar inaltimea mea este 1.71 sau 1.72.Mie mi se pare ca e inalta pentru varsta ei, dar nu este nimic rau in asta, dimpotriva, este un avantaj! Decat sa fie scunda si sa poarte tocuri care sa-i afecteze coloana, mai bine inalta si nu-i mai trebuie tocuri.Macar nu mai da atatia bani pe pantofi cu toc
Da si eu cred ca e normal, cel mai important lucru ii ca ea sa se simta bine in corpul ei, daca ei ii place nu conteaza pararea altora.
Da... ce legatura ai tu cu ea? las'o in pace... Si...nu, nu este Prea inalta...este doar inalta... si eu am 12 ani jumate (btw) si in jur d 1.70...cam asa... oriqm asta nu este un defect, ba din contra... s-a dezvoltat devreme si repede dar acum o sa faca o pauza si va ramane asa un timp... apoi depinde de corpul ei... v-a mai creste
De obicei baietii prefera fetele mai inalte... si eu am fost foarte inalt de mic de nu ma credea nimeni cand le ziceam cati ani am... eu am o verisoara care tot la fel era foarte inalta pe la 12 -13 ani si acum are cam aceeasi inaltime ca atunci.
E putin mai inalta, dar n-are nimic! Nu se moare din asta, stai linistita! Si eu sunt inalta!