| geny_1997 a întrebat:

Buna am o verisoara care are o problema in relatia de cuplu ea iubeste un baiat mai mare ca ea faza este ca nu se stie daca si el o iubeste vrea sa afle dar nici ea nu e hotarata acum il place acum nul mai place face la fel ca el si eu incerc sa fac ceva ca inimile lor sa se atraga dar nu stiu cum de aceea am si eu aceasta intrebare si vreau raspunsuri urgente care vede intrebarea mea sa raspunde repede (ea are 11 ani si el are vreo 19 si este cam greu sa fie impreuna?) spuneti-mi si mie daca ar fi bine sa steie unu cu altu se pare ca el este cam asa mai mult se da la miute fete su nu sar tine de o relatie asta vreau sa aflu ce sa faca ea?

Răspuns Câştigător
| Angyclon a răspuns:

Uite, nu stiu daca ti-ai dat seama dar tocmai ai prezentat detaliile unei relatii dezastruase sau cel putin complicate.
1 la mana : diferenta de ani uriasa(8 ani...adica zau!?)
2 la mana : el se da la mai multe deodata deci presupun ca nu se da si la ea nu?
3 la mana : ea nu e hotarata (pentru ca are 11 ani! adica cum sa fie hotarata? unii nu sunt hotarati nici la 30 dapai la 11)
4 la mana : din nou are doar 11 ani! nu e destul de matura pentru o relatie, nu stie ce e o relatie cu adevarat, daca ar fi cu el nu ar fi mai mult decat o apa de ploaie cu arome sterse, deci, el daca ar placea-o i-ar zice dar nu cred ca e interesat de o fata atat de mica fata de el, adica el are ani de facultate si ea abia a intrat in gimnaziu! e cam subreda treaba...
Ar trebui sa il uite si daca vrea un prieten, desi nu ar trebui, sa aiba grija de ea (adica sa fie curata si frumoasa, sa se imbrace fain si la moda si sa atraga privirile. Apoi trebuie sa nu mai caute si sa faca pe inabordabile. Vor veni baietii la ea. Iti spun din proprie experienta pentru ca mi s-a intamplat de nenumarate ori cand aveam 10, 11, 12, 14, sa mi se puna pata pe un tip. Nu va iesi nimic! Imi pare rau ca am fost atat de dura dar asa am simtit nevoia. Imi pare rau daca nu te-am ajutat

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai fata aleas numai viziuni crezi ca tipu ala sar uita la o mucoasa de 11 ani si soramea ii intr-un caz diasta n-are nici o sansa

| YoOo_4930 a răspuns:

Poi din start daca ea are 11 ani sh el are aproape 19 atonci nu cred ca va exista ceva Scz ca zic asta da pentru aceasta intrebare chiar n-am raspuns pozitiv.