Da, va putea deveni model cand va mai creste putin. Spune-i sa le ignore pe colegele ei, sunt doar invidioase, nu se merita sa puna la suflet vorbele lor.
Eu una ma 14 ani si am 1, 70 si 45 deci sunt cam in aceeasi situatie... eu fac modeling si cred ca si ea ar fi buna.
cel mai bine pentru ea ar fi sa o duci la niste lectii de modeling (acolo sunt numai fete slabe si inalte si sunt sigura ca s-ar simti foarte bine)
dar daca chiar e foarte foarte slaba si simte ca ameteste sau chestii din astea sfatul meu e sa o duci la un nutritionist care o va ajuta sa ajunga la o greutate normala (sfat dat din experienta)
succes, si sper sa treaca repede peste prejudecati.
Este normal si eu am fost slaba nu trebuie sa bage in seama rautatea celorlanti fetele comenteza ca nu pot fi si ele slabe dar are timp si va mai creste si in inaltime si in greutateasa ca o fata inalta si slaba intotdeauna e frumoasa
Buna si eu am 12 ani si sunt la fel ca ea nu stiu daca si partea cu (frumusica) este la fel dar si mie mi se zicea
Ei bine nu am mai putut tine pe suflet iar fetele grasute care imi ziciau slbanoga le-am ignorat si apoi cand aveu nevoie de ajutorul meu sfatul meu etc. se rugau sa ma impac cu ele
Spune-i sa isi caute niste fete cu care pot fi un grup si vor fi pouplare din cate ai spus despre verisora ta sigur vor fi populare iar grasutele ciudate si invidioase