| marina11 a întrebat:

Am o zi cam proasta deci ar fi bine sa`mi raspundeti decenthee hee
Vorbeam cu o prietena la telefon si am intrebat`o daca vrea sa doarma la mine. Ea a zis da si eu l`am sunat pe fratele meu sa vad daca e de acord si el zis tot da.
Apoi prietena mea a sunat`o pe mama ei si a zis ca nu o lasa si ea de nervi mi-a dat mie un mesaj cu "handicapata asta nu ma lasa" si se referea la mama ei. Doar ca, i l-a trmis mamei sale si a sunat`o imediat si si-a cerut scuze. Mama ei a zis ca vorbesc ele doua cand ajunge acasa.
Imi pare foarte rau pentru ea, imi puteti da niste sfaturi cu ce sa-i zica mamei sale?
Va rog. Multumesc.

8 răspunsuri:
| clorhidrat a răspuns:

Ii recomand sa spuna adevarul. Faptul ca s-a maniat a spus acele cuvinte care exprima o frustrare care nu trebuia exteriorizata si ca sentimentele ei pentru mama ei nu s-au schimbat.

| Licurici07 a răspuns:

Cred ca cel mai bine era daca tu nu trimiteai niciun mesaj mamei sale. Cu ce te-a afectat pe tine ca ea vorbeste urat cu mama ei? Daca nu ti-a placut abordarea ei, puteai foarte bine sa vorbesti cu ea despre chestia asta, si eventual sa vorbesti direct cu mama ei daca o lasa. Nu sa creezi probleme mai mari...

| marina11 explică (pentru Licurici07):

Nu am trimis nimic nimanui. Prietena mea a voia sa`mi trimita mie da i`a trimis mamei sale.

| Pitzipoanca a răspuns (pentru Licurici07):

Daca ai citi de mai multe ori, si ai avea macar un neuron, nu ai mai posta chestii de genul asta.

| Licurici07 a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Greseala mea nu iti da tie dreptul de a ma judeca. Daca eu nu am ajutat cu raspunsul meu la aceasta intrebare, sincer nu vad cu ce anume ai ajutat tu.

| Licurici07 a răspuns (pentru marina11):

Cred ca puteti inventa pur si simplu faptul ca acel mesaj nu era pentru ea.

| Pitzipoanca a răspuns (pentru Licurici07):

Oh, dar nu te judec. Faptul ca fac observatii (oarecum pertinente), nu inseamna ca te judec. Inseamna doar ca incerc sa previn postarea unor raspunsuri inadecvate.

| HateMyLife a răspuns:

K ai gresit numarul?