| Scriiitoare a întrebat:

Buna:* am observat ca ma plictisesc foarte repede, nu mai imi plac lucrurile de dinainte, nu mai vad sensul vietii(suna prea dur asta). Cand ma intorc de la scoala ma simt foarte singura si prietenii care ma inconjoara parca in clipele de fata nici nu mai exista.
M-am saturat de scoala( tot daca sunt abia in a 10a), de profesori needucati si fara cunostinte adecvate.
Cred ca nu comunic indeajuns. Nu ma pot baza pe cei de langa mine...si sunt mereu suparata.
Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Observ că ai nevoie de siguranţă şi afecţiune.Nu lăsa lucrurile astea să te acapareze şi fă ceva pentru tine.Stai puţin singură şi gândeşte-te care sunt motivele pentru care tu ai starea asta.De ce te plictiseşti foarte repede? Faci lucruri care nu îţi plac? Fă exact lucrurile care îţi plac şi care îţi dau poftă de viaţă. Sunt sigură că ai o pasiune, un hobby ceva.Nu-ţi mai plac lucrurile de dinainte? Ai crescut, cred că ai alte priorităţi.Cunoaşte-te singură.
Sensul vieţii? Nu aştepta să îţi apară pe pereţi scris care este sensul vieţii tale. Caută-l singură. Fă-ţi-l singură.
Nici nu trebuie să aştepţi să te bazezi pe cei de lângă tine. Bazează-te doar pe tine.Nu aştepta de la ceilalţi şi deschide ochii. Învaţă să apreciezi ceea ce ai, sunt mulţi care nu au ceea ce ai tu. Preţuieşte şi nu mai sta să-ţi plângi singură de milă. Ai încredere în tine, dă-ţi două palme şi revino-ţi. Baftă!

1 răspuns:
| adnanandan a răspuns:

Consulta un psiholog te va ajuta...