Buna,daca vrei sa mergi in oras pe canicula, prinde-ti parul iar daca vrei sa mergi mai spre seara cand se mai racoreste ti-l poti lasa desfacut.Cat despre imbracaminte, ia-ti ceva lejer, o rochita mai larga, niste sandale in picioare sau o camasa cu maneca trei sferturi si o pereche de pantaloni scurti de blug iar in picioare niste papuci.Iar ochelarii, fiind negrii, merg cam la orice culoare.Pana la urma, nu cred ca te vei imbraca in ceva portocaliu sau galben sau mai stiu eu ce culoare ca sa iasa chiar atat de mult in evidenta faptul ca nu te-ai asortat. Oricum, sunt negrii si merg chiar si la culorile pe care le-am enumerat mai sus.Bye!
Nu prea vad ce legatura au ochelarii pentru ca sunt de soare si nu trebuie asoratati pentru ca sunt negri si negru merge la orice. Oricum ni trebuie sa te imbraci cine stie ce pentru ca mergi sa cumperi o revista, adica maxim 10-15 min. Eu iti recomand o pereche de pantaloni sfurti/lungi de bligi depinde cat de racoare e afara, un tricou sau un maieu cu un imprieu dragut si parul desfecut, iar in picioare niste tenesi. Sper ca te-am ajutat! o zi buna!
Imbraca-te cu ceva negru sau alb ca sa se asorteze cu ochelarii si parul poti sa ti-l prinzi intr-o codita sus sau il poti impleti
Sper sa-ti fie defolos!
anonim_4396 întreabă: