Buna
Stiu ce inseamna sa pierzi persoane dragi
Am pierdut si eu, am pierdut sora/am pierdut tatal cand aveam cea mai mare nevoie de el.
Dar am trecut..nu ca i-as fi uitat, dar a trebuit sa fim tari si sa razbatem in viata.
Tu de ce suferi? ca ti-ai pierdut prietenii? dar te-ai intrebat daca ti-au fost alaturi cu adevarat?
Ai pierdut-o si pe ea.
Ai fost vinovat? poate ar fi bine sa te autoevaluezi si sa vezi daca ai ceva defecte care iti alunga prietenii.
Capul sus!
Nu ai de ce sa suferi, bine ca esti sanatos, prietenii vin si pleaca, asa ca, fa-ti alti prieteni.
O zi buna
Nu am fost vinovat eu si de asta imi pare rau...
Cu atat mai mult ca nu esti raspunzator de pierderea lor, daca nu stiu sa aprecieze un prieten adevarat, schimba cercul de prieteni.
O zi buna
Bună.
Știu cât de dureros poate fi să pierzi persoane dragi, să fi față în față cu viața ta și când îți întorci capul să nu fie nimeni pentru tine, dar oricât de sumbru ar fi, nu e în totalitate așa.
Ai familie.
Indiferent dacă te înțelegi sau nu cu ei, o ai și asta contează mai mult decât îți imaginezi.
Majoritatea au prieteni dar se simt la fel ca tine. Probabil că e mult mai dureros să fi nefercit cu alții decât nefericit singur.
Am fost ca tine.
Am pierdut atât de multe persoane ce au fost importante pentru mine, inclusiv prietena mea cea mai bună, pe care am pierdut-o în adevăratul sens al cuvântului. Am simțit viața cum fuge de mine iar eu încercam disperată să o prind, întrebându-mă dacă are vreun rost.
Da, are.
Indiferent dacă crezi sau nu, toate astea m-au făcut puternică.
M-au făcut să realizez că în viață oamenii vin și pleacă. Unii stau mai mult timp, pe când alții mai puțin.
În viață, poți pierde totul, casa, prietenii, lucrurile, dar cel mai important e să nu te pierzi pe tine însuți, fiindcă dacă o faci, atunci totul e pierdut.
Singurul lucru ce-l faci greșit e să te lași pradă emoțiilor negative, gândindu-te la toate lucrurile ce le-ai pierdut când poți face o mulțime de lucruri care te ajută să le înlocuiești.
Dacă are rost să trăiești? Categoric.
Cineva mi-a spus odată că cel mai bun lucru la viața asta e că nu știi ce se va întâmpla mâine, așa că, resemnează-te și vindecă-te singur, e tot ce poți face pentru tine.
Nu ți-o zic din experiență, am aproape 17 ani, dar știu că în viață prietenii sunt doar un mijloc de transport.
Ce replica de final.
Poud of u.
Am învățat de la cei mai buni
Salut.Nu știu despre cine vorbești și nici cine ești, dar din cele citite am înțeles cate ceva despre tine.Eu nu cred ca merită să îți trăiești viață în nenorocire, doar dacă ai pierdut persoane dragi și pe ea.Persoanele respective puteai să le perzi Oricînd,și acest lucru este normal, de aceea este recomandat să nu ne atașam de persoane, și știu ca e greu acest lucru. Tu ai ajuns în această situație din cauza ca ai pus fericirea în persoanele respective și odată cu ele ti se pare ca s-a dus și fericirea ta, dar nu e așa, fericirea este ascunsă în tine, în lucrurile mărunte pe care le trăiești.Eu it recomand să te apuci de un sport sau de un hoby, care să te distragă și astfel vei înțelege ce înseamnă pentru tine fericirea.Nu știu dacă ai înțeles, dar dacă ai nelămuriri îmi spui.Mult succes.
DaveMustaine întreabă: