anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am prieten de 5 luni insa nu e o relatie serioasa, mai ales fiind primul meu prieten. El mi-a aratat ca tine la mine, a avut rabdare cu mine mai ales ca eram mai timida.De revelion eu am petrecut cu familia si prietenii si el, fiind nascut in alt oras, si-a petrecut revelionul cu verisorii si prietenii in alt oras in care pe mine parintii nu ma lasau.
La miezul noptii nu mi-a dat nici macar un sms, nu m-a sunat sa imi zica LMA desi cred eu asa ar fi trebuit pentru ca eu l-am sunat cu o zi inainte.
Acum nu stiu ce sa cred...ma gandesc chiar ca poate are pe alta.
Voi ce ziceti? Ce sfaturi imi dati?
Astept parerile voastre.Mshappy
Apropo, eu am 17 ani si el are 20.

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Numai fiindca nu ti-a dat sms in noaptea de revelion, nu inseamna ca are pe alta. Sincer, eu detest obiceiul asta cu sms-urile de sarbatori, prefer sa-i spun omului urarile mele cand e intalnim fata in fata, chiar daca cu intarziere de cateva zile. Poate asa gandeste si el, si mi se pare ca exagerezi cu suspiciunile. Asteapta sa va intalniti si atunci vei vedea daca s-a schimbat ceva in relatia voastra.

| ☻☆Diana☆☻ a răspuns:

Cred ca era reteaua incarcata...si eu am incercat de 100 de ori sa sun un prieten intre orele 23:30 si 00:30 dar nu suna...Si el a incercat sa ma sune dar na, m-am lasat pagubasa si in fine la 1 a reusit sa ma sunebig grin

P. S: Lasa suspiciunile, intreaba-l direct si daca va fi baiat destept iti va raspunde
bafta!kiss

| ☺Þĺ†ĺ©†☺ a răspuns:

Poi cum ai spus tu ca a avut rabdare cu tine ...etc

tine la tine dp parerea mea nu mai fi suspicioasa doar pentur ca nu ti'a dat un smsbig hug

poate ca nu mai avea credit sau poate ca era reteua ocupata si mie mi s-a intamplat la fel cineva incerca sa ma sune si nu mergea mi-a dat sms si l'am primit a 2a zi

n'are rost sa strici o rel care merge:X
numai ca ai tu suspiciuni si daca nu skpi de el intreaba'l daca te iubeste intr-adevar iti va spune cauzatongue

am 15 ani dar asa vd eu lucrurilebig grin

sper ca am contribuit si eu cu un mic ajutor acolostraight facetongue

pup si ai grija de tine nu mai fi suspicioasa din nikuritongue
si sa fi iubitabig hug

app

sa ai un an nou asa cum ti'l doresti>big grin

| dksjgpfbgfbopgdfk a răspuns:

Daca tine la tine nu poate fi cu alta
Poate era prea incarcata reteaua, si s-a lasat pagubasthinking

| Gise a răspuns:

Nu te-ai gandit ca poate suna ca disperatu dar nu mergea...sau incerca sa dea sms dar scria : Sms netrimis straight face

| madalykuka a răspuns:

Da sa fie inkarcata reteau e o scuza chiar ff profitabilawinking
nici eu nu am puutut sa sun multa lume si m-am lasat pagubasa big grin