anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am primit azi un mass[cine a inventat massurileee!] ceva de genu "o cunosti pe fata din clip? .si urma linkul" dar nu stiu de ce nu mergea sa il vad.probabil era gresit linkul... oricum vroiam sa va intreb Ce e cu asta? Este un site cu clipuri pprin care poti trimite "o cunosti...bla bla bla" Sunt curioasa ce era cu linkul ala!big grinbig grinbig grin

20 răspunsuri:
| JustMeFlory a răspuns:

Si eu am primit linkul de la un tip, dar nu am intrat pe el.Nu intru niciodata in astfel de siteuri(care nu le cunoasc)Am mai avut probleme de genu'si m-am invatat minte!happy

| ioanaa a răspuns:

Nu cumva e un virus? Si eu am primit massuri de astea, dar nu am facut click pe link.

| FoXy a răspuns:

Este un virus, si eu primesc la fel sa nu te puna mama lu proces verbal sa dai cliklaughing

| alle529 a răspuns:

Si eu l-am primit si nu l-am putut vedea:dca si tine si eu sunt curioasa daca cumva afli ceva spune-mi si mie plss:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tocmai am primit si eu acelasi mass, am dat click pe link si nu mi se deschidea nici un video.Trebuia sa descarc ceva program pentru a-l vedea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este un virus...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am primit vreo 4 massuri de genul asta ieri si 2 azistraight face
cand ii intrebam pe cei care le-au trimis c e q situ asta nimeni nu mi-a raspuns ceea ce mi s-a parut ciudatstraight face
... oricum am intrat si am incercat si sa downloadez aia dar nu incercati deoarece nu e nici-un clip nici-un program nu recunoste asa ceva. probabil sunt virusiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am mai aflat nimic! Nici nu am mai primit!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sigur este un virus acest mass...de fapt nu e mass....il trimit cei care au luat acel virus...nu la toti din lista dar la majoritatea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu inteleg cum se trimite caci vin cand persoanele stau pe invisible cred

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tocmai am scris pe google numele asa zisului codec cu download in fata si am aflat ca de fapt e un virus ce iti fura parola la id...sau chestii de genu... ori cum e un virus:-)decibatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lol e virus laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vai ce praf esti... de virus ai mai auzit? nu-i de mirare ca in ziua de azi reusesti sa pui o fata cu cracii-n sus din 2 vorbe.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Virusul trimite mesaje prin Yahoo! messenger (de genul: "O cunosti pe fata din clip? http://video***1.jos.ro/") si fura parola contului de care se foloseste.
Pentru dezinfectie folositi Dr. Web CureIT, scanand si stergand infectiile gasite. De asemenea schimbati-va parola contului Yahoo! dupa stergerea virusului.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mda...si eu am primit azi vreo 10 massuri din astea si nu mergea linkul...nu descarcati nimic.este probabil un virus big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie imi da yahoou singur massuri din astea cu fata din clip sad e un virus nebun laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci eu am avut virusul acela happy am dat click pe link si am downloadat codecul (cere de fapt este virus!) virusul intra in C:\windows\nvcsvc32. exe. Dupa 5 min de inactivitate virusul te scoate de pe yahoo si se trimite massul "o cunosti pe fata din clip[...]" ca sa scapati de el luati antivirusul dr. web. va ajut cu placere la id ildee09 :*

| nisi1t a răspuns:

E virus, iti fura aprola de messenger si trimite mesaje la toti din lista ta. Daca il ai trebuie sa iti scanezi calculatorul cu DR Web ca sa il scoti.
Mai multe detalii am gasit si eu pe http://blog.nisi.ro/2009/07/o-cunosti-pe-fata-din-clip-atentie-e-virus/ pentru cine e interesat

| pykko a răspuns:

Este un nou virus. Nu-l descarcati. Cititi aici detalii suplimentare: http://www.faravirusi.com/......dec-video/