Ai luat un virus. Acum ai luat locul idioatei si trimiti acelasi mesaj la toata lista ta din 10 in 10 minute. Va trebui sa-ti formatezi discul C si sa reinstalezi Windows-ul si Yahoo Messenger.
Cap sec.
Cum poti sa dai click pe asa ceva?
Am primti mesajul si l-am ignorat.Cred ca de acum o sa trimiti si tu massuri de genul celui pe care l-ai primit.Reinstaleaza-ti messengerul.
Idioata vei fi numita si tu pentru ca virusul respectiv se trimite automat la toata lista ta cand tu dai click pe el (deci nu ea a vrut sa-l trimita, s-a trimis automat cand a dat click pe el). Da, am primit si eu, insa n-am intrat pe el si logic, nu s-a intamplat nimic. Ce sa faci? Descarca Malwarebytes si scaneaza.
In rest. fii mai atenta pe viitor si nu mai da click pe linkurile "suspecte".
Heey! Aghh si eu am primit chestia aia Mi-a downloadat nu stiu ce si bineinteles ca a luat virusi
. Virusul era ceva de genul: trimitea aia cu "are you in this photo." la toata lista -automat-. Nu trebuia sa fac nimic, ca acel mesaj se trimitea automat
. M-a enervat la culme prostia aia. Cum am rezolvat? Am instalat un antivirus si am dat "System Restore" si... gata -Multumesc Doamne ca a trecut aia-
Sper ca te-am ajutat...