Heh, in sfarsit cineva cu o problema adevarata, m-am cam plictisit de prostiile de pe site-ul asta...
Deci, sa incepem pe rand:
1. Acele colege ale tale, nu sunt prietene intre ele, deci poti fi 100% sugura ca nici cu tine nu v-or fi prietene. Nu pentru ca nu vor sau ceva de genul, dar daca se barfesc intre ele iti dai seama ce spun ele despre tine cand nu esti, si sunt chiar toate 3, apoi dau vina una pe alta.
Deci sfatul meu este ori sa stai cu ele dar sa nu iei in seama chestia cu barfitul, ori sa nu mai stai cu ele, pentru ca nu cred ca meriti "prietene" ca astea.
2. In privinta asta, nu prea stiu ce sa cred. NU o sa-ti spun nici sa nu fii sociabila, sa te porti urat, dar nici sa cobor garda, pentru ca daca nu sunt prietene cu tine tot timpul, e clar ca v-or sa fie cu tine doar atunci cand au nevoie de ajutor.
Poarta-te civilizat, dar ai grija cand deschizi gura, sa nu cumva sa-ti scape niste secrete pe care nu vrei sa le afle toata lumea.
Sa nu ai incredere prea mult in ele, dar nici sa nu fii prea anti-sociala, sa nu creada dupa aceea ca esti inganfata din cauza ca esti asa desteapta.
3. Eu iti multumesc tie, pentru ca pentru oamenii ca tine mai stau eu pe site-ul asta si raspund la intrebari, altfel nici nu m-as obosii.
Apropo, orice ai face, si cu oricine te-ai imprietenii, sfatul meu, este sa nu-ti uiti niciodata, repet NICIODATA prietena care ti-a fost mereu altaturi, acea "sora" a ta, care iti va fi mereu aproape cand vei avea o problema, spre deosebire de celelalte care o sa stea cu tine doar cand o sa aiba nevoie