Eu folosesc Aknesol... e o sticluta galbena! Ar trebui sa gasesti in orice farmacie.costa in jur de 10 lei! Am fost si eu la dermatolog, mi-a prescris un tratament de 1 mil pe care l-am urmat si nici un rezultat! Nu vreau sa fac reclama, dar de cand folosesc Aknesol chiar nu mai stiu ce sunt alea cosuri!
Du-te la un dermatolog... cel mai sigur
Si cel mai bine ar fi sa ti se dea preparate naturiste... dar nu ai zis ce fel de acnee ai...
Tratamentul difera de la un ten la altul!
BYE`
Shade:nu nu trebuie sa se spele des cu sapun pe fata ca ii ies si mai multe si cu sapun da nu prea des mai mult cu apa cuurata multa in abundenta credeti-ma am citit eu undeva... si fugutza la un dermatolog:*:*:*:*D:
Spalate cat mai des cu sapun pe fata, de preferat protex; si cuparati o crema pentru cosuri, nu neaparat ff puternica, dar esentialul e sa te speli cat, mai des pe fata q sapun!
Un produs foarte dar foarte bun, altul ca el nu mai gasesti.este un produs GANO EXCEL-sapun cu lapte de capra, te speli cu el pe fata cam 2 luni sau poate si o luna si vei avea fata imaculata.nu glumesc, vorbesc foarte serios.intra pe google pe GANO EXCEL si acolo sunt prezentate proodusele GANO EXCEL-o cuite cu doua sapunuri incluse costa in jur de 20 de lei, dar sunt incredibile de bune, incearca oricum nu vei pierde nimic, numa 20 de lei
Ji eu ma ceeasi problema k tine...depinde de tenul fiecaruia...depinde daca il ai gras.slab.uscat...mai bine du-te la dermatolog si iti zice el...nu te da cu cinestie ce creme.etc.
As fii bine sa incerci un dermatolog bun. dar nu te ajuta consulta un ginocolog eu asa am scapat de acnee